Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: [mikie_001] Puszcza Bolimowska

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar mikie_001
    Miasto
    na wsi....

Domyślnie

Bardzo dziekuje za zainteresowanie moimi zdjeciami
    doceniam czas ktory poswieciliscie na napisanie wszelkich uwag i komentarzy!

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    A jakim aparatem i jakim szkiełkiem robiłeś
    5D + 24-105

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    te z wnetrza lasu wydaja sie za mocno naciapane polowkami, przez co dol sie "zaswiecil". w tych zewnetrznych, jak na moj smak, za duzo kombinowania Shadow-Highligh albo podobnymi narzedziami. nie wytykajac palcami, ale na tym ostatnim zdjeciu niebo jest tonalnie ciemniejsze niz swiatlo rozkladajace sie na kepkach przy brzegu. a w rzeczywistosci taka ekspozycja PD rogu wymagalaby przejarania lub prawie przejarania nieba.
    te zdjecia z zewnatrz maja ladne kadry. no i fajne swiatlo bylo
    Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Miałeś ogromny potencjał, ale mam wrażenie, że nie wykorzystałeś go w pełni. Pomarudzę nad Twoimi zdjęciami, ja w ogóle marudna jestem, może Ci się trochę przyda, a jak nie - na pewno nie zaszkodzi. Tak czy siak - piszę jako wyrobiony odbiorca sztuki i całkowity amator w fotografii.
    Dziekuje za konstruktywna krytyke - po to te zdjecia tu trafily, abym mogl przeczytac przede wszystkim o bledach i "rooms for imrovement", wcielic w zycie i zrobic lepsze.

PS: Awatar symbolizuje lub oddaje jakąś część naszej osoby. Obejrzałam. Masz jeszcze jakieś..?
    od przodu, rowniez z okularami
    Pozdrawiam, Michal

Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikie_001 Zobacz posta
    od przodu, rowniez z okularami
    Dawaj!

Miasto
    na wsi....

Domyślnie

Dawaj!
    a prosze

Pozdrawiam, Michal

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikie_001 Zobacz posta
    a prosze

Bardzo sympatyczne - wymieniałabym!

Pyzik
    Guest

Domyślnie

Tłoczno się nad Rawką robi... :wink:
    Mi najbardziej podoba się 7mka. Zrównoważona kompozycja, interesujące światło, brak przepałów, tafla wody prowadzi w głąb kadru. Jest OK!

Podoba mi się równiez potencjał miejsca pokazanego na 2gim zdjęciu. Samo zdjęcie jest raczej średnie. Na Twoim miejscu pojechał bym tam o świcie jeszcze kilka razy, by mając do dyspozycji ciekawe światło, popełnić jakąś mistrzowa fotę.

BTW. Pojedź kiedyś w okolice Suliszewa, w Kamionie druga w prawo jadąc od strony Skierniewic. Piękne miejsce, koło cmentarza w sam raz na wschód.

Miasto
    na wsi....

Domyślnie

dzieki.
    ja tam jezdze, ale od drugiej strony, tam gdzie jest przelom Rawki. Od "temtej" strony jeszcze nie jezdzilem, ale podjade na rekonesans poszukac kadrow.

Co do tej miejscowki - to ciezka sprawa. Musi sie zgrac wiele czynnikow - mgielka, niebo swiatlo, a tu pech - czlowiek dysponuje jedynie weekendami i nie zawsze jest jak sie wyrwac..... a jesli juz, to zastac takie warunki, jakie by chcialo sie miec....
    Pozdrawiam, Michal

Uprawnienia umieszczania postów