Pokaż wyniki od 51 do 60 z 66

Wątek: Czyszczenie matrycy w nie autoryzowanym serwisie

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Sprawdziłem www.photosol.com działa bez problemu.
    Niestety nie działa, chyba że nie potrafię otworzyć tylko i wyłącznie tej strony. Sprawdziłem na dwóch komputerach oraz dwóch przeglądarkach. Może ktoś inny przeprowadzi "test"?

Usługa usuwania filtra na matrycy była oferowana przez serwis na Żytniej, rozmawiałem z nimi rok temu nie mniej czynią to niechętnie bo po pierwsze to ryzykowne działanie a po drugie dość kosztowne i bez gwarancji, że uzyska się oczekiwany efekt (wypowiedź pracownika).
    Ja rozmawiałem z nimi miesiąc temu i otrzymałem informację iż takiej usługi nie oferują (wypowiedź pracownika). Jeżeli twierdzisz iż przed rokiem usługę taką wykonywali to prawdopodobnie musieli ją usunąć z zakresu świadczonych usług (i nie wnikam z jakiego powodu).

Przyjmij do wiadomości, że nie zawsze czyszczenie gruszką i pędzelkiem jest skuteczne
    Ale poraz wtóry powtarzam : nie twierdzę iż czyszczenie matrycy pędzelkiem czy gruszką jest najskuteczniejszym i jedynym rozwiązaniem, moim zdaniem jest poprostu bezpieczniejsze niż używanie cieczy (jakakolwiek była by ich skuteczność).
    Ostatnio edytowane przez axk ; 22-05-2008 o 21:32
    EOS + Speedlite

Uprawnienia umieszczania postów