Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Płyty CD , DVD do nadruku vs flamaster

Początki nałogu Awatar don
    Miasto
    Kraków

Wink Płyty CD , DVD do nadruku vs flamaster

Hej,
    mam może i banalne pytanko, ale czy na plytach DVD lub CD przeznaczonych do nadruku w roznorakich drukarkach mozna pisac flamastrem (nie bede nic na tych plytach drukowal), ktory jest przeznaczony do pisania po plytach CD/DVD czy moze ten flamaster bedzie sie rozmazywal na tej plycie ?? pytam dlatego, gdyz od razu chce kupic 50 plyt DVD i nie chce pozniej miec problemow z pisaniem po nich, a wole plyty na ktorych jest duzo miejsca a nie na polowie plyty nazwa firmy. poza tym te plyty do nadruku sa standardowo biale na stronie przeznaczonej do nadruku ??
    Moja CaroLina

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Teraz sprawdzilem na jakiejs starej plytce CD Emtec Printable i lekko sie rozmazuje, ale nie wiem jak bedzie z innymi
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Jeżeli kupisz/masz taki flamaster jakim można opisywać normalne płyty to na printable też będzie można i nie będzie się rozmazywać. Sam pisałem flamastrami steadtler na Verbatimach Printable i nic się nie rozmazywało. Oczywiście trzeba po napisaniu dać im trochę wyschnąć, po minucie nie powinny się rozmazywać. No chyba, że kupisz jakiś szajs.

Printable są całe białe. Innych kolorów raczej nie ma i to białą stronę się zadrukowuje.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

dzieki wielkie za odpowiedz
    Moja CaroLina

Coś już napisał Awatar Garnett
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witam

Ja podpisuje flamastrami PILOT i jest spoko a jak potrzebuje cieniej to mam taki do podpisywania plyt, Jedyne na co trzeba zwocic uwage to zeby mial napis "no xylene" bo podobno to potrafi rozpuszczac jakies warstwy na plycie.
    Canon 40d + 70-200/2,8 L USM ,18-55, 135/3,5, 300/2,8
    ( Nikon D70s + 17-50/2,8 + 80-200/2,8 + 105/3,5 + SB800+ 50/1,8 ) Skradzione 30/08/2008 w okolicach Płońska

Bywalec
    Miasto
    Gostyń

Domyślnie

Na plytach TDK orz Verbatim napewno nic sie nie bedzie rozmazywac (sprawdzone)
    60d + grip, 85mm 1,8, C 17-55/2,8 IS, 70-200 f4, 580 EX II Stofen

Miasto
    Kraków

Domyślnie

superowo dzieki wielkie jutro odbieram plytki i zobaczymy jak beda sie sprawowac.
    Moja CaroLina

Uprawnienia umieszczania postów