Jak to wszysko czytam to odechciewa sie kupowania dslr'a. Co chwile ma ktos tu problem z BF/FF. Mam tylko nadzieje ze jak juz nadejdzie ten wielki moment i w koncu kupie 20D to BF/FF bedzie juz historia ;-) .
Pozdro
Jak to wszysko czytam to odechciewa sie kupowania dslr'a. Co chwile ma ktos tu problem z BF/FF. Mam tylko nadzieje ze jak juz nadejdzie ten wielki moment i w koncu kupie 20D to BF/FF bedzie juz historia ;-) .
Pozdro
Zamieszczone przez Termos
Ot propaganda.
Nie co chwile.
Problem jest taki - ze jak ktos ma problem to idzie w internet i szuka miejsca/porad ktore pomoga mu problem rozwiazac.
Jak ktos problemu nie ma to nie ma powodu robic cos takiego, po prostu robi zdjecia.
Dlatego o problemach FF/BF czytasz ciagle a o braku takich problemow - baaaardzo rzadko.
A body w Polsce jest rzedu kilkudziesieciu tysiecy co najmniej... jak sadzisz - czy te jeden/dwa posty na miesiac czy nawet tydzien - jaki odsetek sprawnych body stanowia?
Problem jest, a poniewaz tylko problem a nie jego brak jest zglaszany - dlatego moze sie wydawac ze dSLR to taka kicha... a to NIEPRAWDA - bo jest to tylko bledne wrazenie.
Mam tylko nadzieje ze w przyszlosci bede nalezal do tej zdecydowanie wiekszej grupy :-DZamieszczone przez Vitez
Nigdy nie myslalem o dSLR ze to jakies badziewie, wrecz przeciwnie wedlug mnie jest to 'najlepsze co moglo nas spotkac' w dzisiejszych czasachZamieszczone przez Vitez
![]()
To tak jak w szpitalu...co za miejsce ...sami chorzy a zdrowych można policzyc na palcach jednej rękiZamieszczone przez Vitez
a w serwisie canona...same zepsute canony a żadnego dobrego nie mówiąc o innych markach
![]()
Pozdrowienia
Piotr
Canon Team
Ja jestem "zdrowy" oto przykłady:Zamieszczone przez Golibroda
http://madroz.w.interia.pl/focus/
Testy robiłem kitem USM i 50 1.8 IMHO wyszły ok
EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
PLFOTO