Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Czy to jest BF?

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Termos
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Jak to wszysko czytam to odechciewa sie kupowania dslr'a. Co chwile ma ktos tu problem z BF/FF . Mam tylko nadzieje ze jak juz nadejdzie ten wielki moment i w koncu kupie 20D to BF/FF bedzie juz historia ;-) .
    Pozdro

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Termos
    Jak to wszysko czytam to odechciewa sie kupowania dslr'a. Co chwile ma ktos tu problem z BF/FF .

Ot propaganda.
    Nie co chwile.
    Problem jest taki - ze jak ktos ma problem to idzie w internet i szuka miejsca/porad ktore pomoga mu problem rozwiazac.
    Jak ktos problemu nie ma to nie ma powodu robic cos takiego, po prostu robi zdjecia.

Dlatego o problemach FF/BF czytasz ciagle a o braku takich problemow - baaaardzo rzadko.
    A body w Polsce jest rzedu kilkudziesieciu tysiecy co najmniej... jak sadzisz - czy te jeden/dwa posty na miesiac czy nawet tydzien - jaki odsetek sprawnych body stanowia?

Problem jest, a poniewaz tylko problem a nie jego brak jest zglaszany - dlatego moze sie wydawac ze dSLR to taka kicha... a to NIEPRAWDA - bo jest to tylko bledne wrazenie.

Coś już napisał Awatar Termos
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Ot propaganda.
    Nie co chwile.
    Problem jest taki - ze jak ktos ma problem to idzie w internet i szuka miejsca/porad ktore pomoga mu problem rozwiazac.
    Jak ktos problemu nie ma to nie ma powodu robic cos takiego, po prostu robi zdjecia.

Dlatego o problemach FF/BF czytasz ciagle a o braku takich problemow - baaaardzo rzadko.
    A body w Polsce jest rzedu kilkudziesieciu tysiecy co najmniej... jak sadzisz - czy te jeden/dwa posty na miesiac czy nawet tydzien - jaki odsetek sprawnych body stanowia?
    Mam tylko nadzieje ze w przyszlosci bede nalezal do tej zdecydowanie wiekszej grupy :-D
    Problem jest, a poniewaz tylko problem a nie jego brak jest zglaszany - dlatego moze sie wydawac ze dSLR to taka kicha... a to NIEPRAWDA - bo jest to tylko bledne wrazenie.
    Nigdy nie myslalem o dSLR ze to jakies badziewie, wrecz przeciwnie wedlug mnie jest to 'najlepsze co moglo nas spotkac' w dzisiejszych czasach

Bywalec Awatar Golibroda
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ot propaganda.
    To tak jak w szpitalu...co za miejsce ...sami chorzy a zdrowych można policzyc na palcach jednej ręki a w serwisie canona...same zepsute canony a żadnego dobrego nie mówiąc o innych markach
    Pozdrowienia
    Piotr

Canon Team

Początki nałogu Awatar Madroz
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Golibroda
    To tak jak w szpitalu...co za miejsce ...sami chorzy a zdrowych można policzyc na palcach jednej ręki a w serwisie canona...same zepsute canony a żadnego dobrego nie mówiąc o innych markach
    Ja jestem "zdrowy" oto przykłady:
    http://madroz.w.interia.pl/focus/
    Testy robiłem kitem USM i 50 1.8 IMHO wyszły ok
    EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
    PLFOTO

Uprawnienia umieszczania postów