Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Prędkość migawki

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Uwzgledniajac ze jest to migawka szczelinowa to tam wieksze znaczenie ma szerokosc szczeliny jak szybkosc samej migawki Zmniejszajac szczeline mozna zmniejszyc predkosc migawki, majac nadal efektywnie ten sam czas naswietlania...

W kompaktach rozne cuda sa... Przyslona robiaca za migawke... Migawki elektroniczne...

A roznice maksymalnej szybkosci migawki i tak sa naprawde mniej wazne jak kolor obudowy.
    ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Kuchatek - ja w pierwszym poscie autora nie widze zadnej wskazowki ze chodzi o cyfrowki... wiec dlaczego w swoim poscie piszesz o matrycach?

Snow podobnie - a kompakty analogowe tez maja migawki elektroniczne?

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Kuchatek - ja w pierwszym poscie autora nie widze zadnej wskazowki ze chodzi o cyfrowki... wiec dlaczego w swoim poscie piszesz o matrycach?
    Zaden analog nie ma tak durnych czasow Co to innego jak marketingowo zepsuty kompakt digitalny moze byc?

Ja tak z dobrego serca... Autor sie podnieci ze jeden jest pare tysiecznych sekundy szybszy szybszy i kupi trupa z ograniczeniem czasu do pol sekundy

A wiem jak to jest, bo mialem takiego z 4 sekundami... Powyzej sekundy taka kasza...
    Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 23-05-2005 o 04:07
    ...

Uprawnienia umieszczania postów