Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Plener ślubny z dziećmi

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

nie zdziwiłbym sie gdybyś, zapytał o techniczną stronę, ale pytając o pomysły pytasz trochę o to co w fotografii daje najwięcej satysfakcji... Nie każ wiec innym za ciebie mysleć... ale to imho

Dopiero zaczyna Awatar Rafał Gutowski
    Miasto
    Ludwigshafen - Germany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    nie zdziwiłbym sie gdybyś, zapytał o techniczną stronę, ale pytając o pomysły pytasz trochę o to co w fotografii daje najwięcej satysfakcji... Nie każ wiec innym za ciebie mysleć... ale to imho
    Po pierwszę nie każę myśleć, tylko grzecznie pytam, a po drugie nie widzę nic złego w wymianie pomysłów. Nie wierzę, że w swojej pracy nigdy nie zasugerowałeś czymś co już wcześniej widziałeś lub sugestiami osób trzecich.
    Poza tym, ja nie napisałem, że kompletnie nie mam pomysłu jak to zrobić, owszem - mam. Ale liczę na to, że pod wpływem dyskusji nasuną mi się nowe pomysły, może coś zrobię lepiej niż planowałem - moim zdaniem taka dyskusja jest jednym z podstawowych zadań tego forum - a może się mylę ?
    EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 L USM; EF 70-200 f/4 L USM; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...
    www.rg-foto.eu

Uprawnienia umieszczania postów