C7D+C400D|C24-70 f/2.8 |C70-200 f/2.8| inne drobiazgi
Moja (pseudo) galeria
Blog sportowy: www.leszeks-photography.blogspot.com
Az tak tragicznie ze nikt nie skomentuje?
Moja (pseudo) galeria
To może ja zacznę. Widać, że 400D. Dużo szumów. Niestety nie ma wyjścia, albo wysokie ISO albo długi czas naświetlania.
Do tego problem z ostrością. Robione kitem?
IMHO 2 lepiej by wyglądało gdyby w kadrze znalazła się piłka.
4. Głowna babeczka z piłką stoi bokiem. Ujęcie nie za bardzo.
Niestety żadne jakoś do mnie nie przemawia. Sorry...
C80 Nie kitem, tylko sigma 28-105 wzieta z analoga... AF pozostawial wiele do zyczenia, ale przynajmniej dluzsze troche![]()
Moja (pseudo) galeria
Kiepskie, chaotyczne kadry, poucinane kończyny z najmniej odpowiednich miejscach (stopy, przedramiona), ciemne... Najlepsza 7. co nie znaczy że dobra. Pracuj, pracuj, pracuj...
PS. Rany, ale te koszykarki nieurodziwe...
Jak już wspomniałem na początku, to mój całkowity początek z fotografia sportowa. Te finały to moje pierwsze 3 mecze, dlatego wszelkie nawet najbardziej krytyczne uwagi uważam za cenne.
Moja (pseudo) galeria
nie moge się zgodzić z tym co napisane powyżej... cięcia jakoś specjalnie nie rażą, za wyjątkiem #2 gdzie brakuje ręki i piłki. Niestety jezeli chcesz focić sport to czeka Cię kupowanie drogich szybkich jasnych szkieł bo bez tego nie podejdziesz, szczególnie w hali. Pozwolę sobie wkleic tutaj link do www.sport.3ct-phototeam.pl poogladaj. Dodatkowo zaprosiłbym Cie do szukania zdjęć Piotra Kieplina, Wojtka Figurskiego, czy Żiółkowskich, których to uważam za top fotografów robiacych koszykówkę w naszym kraju.