Ale monitor też obrabia światłemTeż ma niedoskonałości: nie do końca płaski kineskop, zła konwergencja itd. A fotek nie ogladaj przez lupę. Przecież nie jesteś onanistą.
Ale monitor też obrabia światłemTeż ma niedoskonałości: nie do końca płaski kineskop, zła konwergencja itd. A fotek nie ogladaj przez lupę. Przecież nie jesteś onanistą.
nie jestem? :rolleyes:Zamieszczone przez Tomasz Golinski
- żartowałem :wink:
pytanie było raczej filozoficzne niż praktyczne, będę i tak robił odbitki, po prostu dumałem.
Jak to nie jest? A to czerwone L w podpisie?
Kubman, Probowales drukowanych? Ponoc sa ostrzejsze od tych z labu... Ja na swoja IP5000 zlego slowa nie moge powiedziec.
...
Kubaman, daj to samo zdjecie do wydrukowania u Jakuba Jewuly i ... zdziwisz sie roznicaZamieszczone przez Kubaman
(niestety cena takze
)
Ostatnio edytowane przez CYNIG ; 22-05-2005 o 07:15
przecież napisałem, że mam też odbitki z innych miejsc i różnica jest minimalna. A chciałem spróbować MM, bo mają kolosalną różnice w cenie.Zamieszczone przez VITEZ
Jednak nie o tym chciałem gadać Vitez, zastanawiałem się, czy z definicji odbitki na papierze, zwłaszcza w dużych formatach nie będą traciły jakości w porównaniu z dobrze zestrojonym, wysokiej klasy monitorem.
Potwierdzam. Dodatkowo mogę powiedzieć, że poziom obsługi jest na baaardzo wysokim poziomie, czym byłem bardzo mile zaskoczony.Zamieszczone przez CYNIG
ja jak drukne sobie zdjecia na mojej ip5000 to nawet a4 są bardziej ostre niz na monitorze, także kupuj drukare od ip3000 w góre do tego dobry papier i juz nigdy do zadnego labu nie pojdziesz![]()
Canon D60 // Tamron 17-35 2,8-4 // Canon 100mm 2,8 usm macro // Canon 300mm 4L IS // Canon 50mm 1,8 // Canon 550EX // Canon IP5000
Dyskusja o drukarkach w http://canon-board.info/showthread.php?t=3364
Male spostrzezenie ;-) - Wyraz pomiedzy twoim avatarem a "nickiem" jest w 100% trafny.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Pozdr.
[OKO] - [20D | C18-55IS | C50 | S70-300APO | S600R | TAMRAC ]