... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
No to jeszcze lepszy przyklad - gratuluje![]()
Bo jak w dobrym albumie czy mapach nie jest wazna jakosc zdjec i rysunkow/map czy ilustracji, to chyba troszke nie wiemy co mowimy/piszemy.
Ale moze zakonczmy ta bezsensowna dyskusje, bo nie rozumiemy sie (i chyba sie nie zrozumiemy) a to do tego watku nic nie wnosi.
pozdrawiam
A ja jako webmaster musze sie doczepic: zakladajac strone bierz pod uwage ze nie wszyscy korzystaja z 19 calowych monitorow, a galeria postawiona na silniku flashowym jest strasznie sztywna i dretwa bo nijak nie da sie jej pomniejszyc/przewijac no i na 15'' laptopie nie da sie w calosci wszystkiego zobaczyc.... (tak, wiem, jest nawigacja z boku ale nie wszyscy preferuja takie rozwiazania...) Troche zasad usability by sie przydalo opanowac![]()
Im wiecej zdjec robie, tym bardziej jestem z nich niezadowolony...
Nie przesadzaj, MrDeadhead. Jeśli ktoś używa 15'' displayu, komórki czy innego palmtopa do przeglądania internetu, to powinien się liczyć ze scrollowaniem zawartości stron. Nieuważam by zamieszczanie wszystkiego w mikroskali było najlepszym rozwiązaniem.
Akurat na stronie Pikczera ja mam z kolei na 22''(1680x1050px) całe mnóstwo pustej powierzchni i na moje oko wszystko mogłoby być większe. Ale nie mam wcale pretensji do twórców strony o rozmiary, ponieważ zdaję sobie sprawę z rozmiarów ekranu jakiego używam.
Ostatnio edytowane przez Mellan ; 11-05-2008 o 18:23
C-F-K - forever