moje gratulacje
pozdrawiam
moje gratulacje
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Gratuluje i na prawde, świtenie sie przegląde ten wątek bo są w nim prawdziwe emocje. Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki.
gratuluję!
Martins! Wielkie gratulacje! Śliczne Dzieciątko, to dość rzadkie w pierwszych dniach po urodzeniu. Widać wyraźnie, że będzie podobny do Mamy - łatwo zauważyć zwłaszcza na 7 i 9. Niech Wam się Bartuś zdrowo chowa, kochajcie go i bądźcie wyrozumiałymi rodzicami!
Wszystkiego dobrego!
PS: 3 zdjęcie jest... mistyczne!
Ewa. Zapędziłaś się trochę ;-). Byłem przy kilku porodach i nie podzielam Twojego zachwytu. W kolorze zdjęcia nowo narodzonych wyglądają deczko mniej korzystnie.
Co do tych zdjęć - są b. dobre :-D. Moje pociechy fotografowałem jeszcze na negatywach. Wspaniałe przeżycie.
Dziecko udane. Moje gratulacje.
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
BuRton masz rację. Takie zdjęcia w kolorze bardziej przerażają niż podobają sięI sam pewnie dobrze wiesz dlaczego
Dlatego tamte zdjęcia pokazałem w b/w.
www.marcinkowalczyk.com
www.marcinkowalczyk.com/blog
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy
Winszuje bąbla. Na ostatnim widać że będzie żyć na dużej stopie życiowej
.
Fotografia bardzo się podoba.
Pozdrawiam
Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje. Bartuś faktycznie jest bardziej, a nawet bardzo podobny do mamyA póki co to na nic czasu nie ma i ta pierwsza średnio przespana noc
Ale warto:grin:
www.marcinkowalczyk.com
www.marcinkowalczyk.com/blog
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy