Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje. Bartuś faktycznie jest bardziej, a nawet bardzo podobny do mamyA póki co to na nic czasu nie ma i ta pierwsza średnio przespana noc
Ale warto:grin:
Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje. Bartuś faktycznie jest bardziej, a nawet bardzo podobny do mamyA póki co to na nic czasu nie ma i ta pierwsza średnio przespana noc
Ale warto:grin:
www.marcinkowalczyk.com
www.marcinkowalczyk.com/blog
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy
Nigdy bym się nie spodziewał, że tygodniowy maluch tak intensywnie rusza nogami:-D Na wykonanie tego zdjęcia miałem max. 1 sekundę
www.marcinkowalczyk.com
Ewa. Zapędziłaś się trochę ;-). Byłem przy kilku porodach i nie podzielam Twojego zachwytu. W kolorze zdjęcia nowo narodzonych wyglądają deczko mniej korzystnie.
Co do tych zdjęć - są b. dobre :-D. Moje pociechy fotografowałem jeszcze na negatywach. Wspaniałe przeżycie.
Dziecko udane. Moje gratulacje.
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
BuRton masz rację. Takie zdjęcia w kolorze bardziej przerażają niż podobają sięI sam pewnie dobrze wiesz dlaczego
Dlatego tamte zdjęcia pokazałem w b/w.
www.marcinkowalczyk.com
Winszuje bąbla. Na ostatnim widać że będzie żyć na dużej stopie życiowej
.
Fotografia bardzo się podoba.
Pozdrawiam
stópka w sam raz![]()
Gratulacje pierworodnego i pieknego reportażu
Poproś tylko moderatorów o uprzątnięcie ślubniaków bo tak jechałem od początku a tu nagle inna i nie bardzo pasująca do tego wątku historia
Ooo fajny pomysł z tymi stópkamiOsosbiście użyłabymciut większej przysłony, żeby w GO znalazły się obie stópki, nie mniej jednak udany kadr
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się