www.marcinkowalczyk.com
www.marcinkowalczyk.com/blog
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy
no no żonie ciąża służy, dla mnie piątka i szusteczka przefajne
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
wow! co to za słoik, świetnie rysuje
Służy i to bardzo dobrze. Póki co, oprócz brzuszka to nic się nie zmieniła. Czyżby synek się szykował?
A szkiełko, to moja ulubiona 85/1.8.
www.marcinkowalczyk.com
jak się znam na ciążach to synek ale i tak masz 50% na 50% że może być córeczka to tylko 2 możliwości no chyba że jest tam jeszcze jeden człowieczek, z fotki 2 może być ładny portrecik
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Jakoś nie jestem zwolennikiem robienia portretu przez crop. Wolę już z góry przewidzieć kadr. Jeżeli chodzi o klasyczny portret żony, to ten jest najbardziej aktualny:
Wszelkie komentarze, uwagi i sugestie bardzo mile widziane.
www.marcinkowalczyk.com
hmm piękne oczy, nie pasuje mi trochę ramię (zaczerniłam wszystko poniżej twarzy w kolorze włosów - nie pokażę) ale taka zmiana bardzo mi odpowiada
pozdrawiam
ŁadnaA jeśli chodzi z djęcia, to szóstka najlepsza. W portrecie nos nie daje mi spokoju, a dokładnie prawa dziurka. Jakieś włosy z niej wystają?
To nie włosy, to po prostu naczynko, faktycznie do poprawy. Nawet nie zwróciłem na nie uwagi.
A teraz kontynuacja poprzedniego wątku, czyli żona z brzuszkiem. Zdjęcia są w sumie sprzed miesiąca i trzeba wkrótce zrobić nowe fotki, bo brzuszek cały czas pięknie rośnie.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
www.marcinkowalczyk.com