Epoka, a raczej 9 miesięcy z brzuszkiem skończyło się w Dzień Chłopaka (ale dostałem prezent, co?) o 00:40. Wtedy to zostałem Tatą, przeciąłem pępowinę:-D , złapałem za aparat i z łzami adości w oczach zrobiłem pierwsze zdjęcie Bartusiowi
.
Epoka, a raczej 9 miesięcy z brzuszkiem skończyło się w Dzień Chłopaka (ale dostałem prezent, co?) o 00:40. Wtedy to zostałem Tatą, przeciąłem pępowinę:-D , złapałem za aparat i z łzami adości w oczach zrobiłem pierwsze zdjęcie Bartusiowi
.
www.marcinkowalczyk.com
www.marcinkowalczyk.com/blog
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy
Piękny reportaż. Piękna pamiątka!![]()
No no to chłopak podwojnie będzie teraz obchodziłi 30 września
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
moje gratulacje
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Gratuluje i na prawde, świtenie sie przegląde ten wątek bo są w nim prawdziwe emocje. Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki.
gratuluję!
Martins! Wielkie gratulacje! Śliczne Dzieciątko, to dość rzadkie w pierwszych dniach po urodzeniu. Widać wyraźnie, że będzie podobny do Mamy - łatwo zauważyć zwłaszcza na 7 i 9. Niech Wam się Bartuś zdrowo chowa, kochajcie go i bądźcie wyrozumiałymi rodzicami!
Wszystkiego dobrego!
PS: 3 zdjęcie jest... mistyczne!