pomysł bardzo fajny ale wykonanie moze być troszkę bardziej skomplikowane bo dzidzia jeszcze chyba nie domaga się wyjścia na ten świat a tu dosć szybko jesień idzie i czy bedą warunki na taki strzał
miejmy nadzieję ze tak![]()
pomysł bardzo fajny ale wykonanie moze być troszkę bardziej skomplikowane bo dzidzia jeszcze chyba nie domaga się wyjścia na ten świat a tu dosć szybko jesień idzie i czy bedą warunki na taki strzał
miejmy nadzieję ze tak![]()
Bartuś w sumie może być już za kilka dni, może być za tydzień, a max. to dwa tygodnie.:-D Przy takiej pogodzie i porze, to obawiam się, że takie zdjęcie będzie dopiero na wiosnę. Ale będzie, bo mnie bardzo zachęciliście, żeby takie zdjęcie z maleństwem zrobić![]()
www.marcinkowalczyk.com
www.marcinkowalczyk.com/blog
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy
58
jak już będzie maluch na światku to fajnie by było w tym samym miejscu z dzieciątkiem w tej samej tonacji
pozdrówka
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
piękne te etapy...będziesz przy porodzie..??
No pewnie, że będę:-D I sprzęt też będzie![]()
www.marcinkowalczyk.com
www.marcinkowalczyk.com/blog
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy
o gasz wyrósł nieźle!
Jak patrze na pierwszą fotę to mam wrażenie, że widze jego kształt.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
hej
Martins gdybyś nie napisał Bartuś to i tak wiadomo że synuś bo tylko synuś z takiej pięknej piłeczki może się narodzić
powodzenia i rób wprawki focenia jedną ręką bo drugą będziesz musiał trzymać za rękę żony
czekam z niecierpliwością
ostatnia fota jest absolutnie piękna
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
No to trzymam kciuki za waszą trójkę i sprzęt. Z doświadczenia w rodzinie mogę podpowiedzieć, że kuzynowi sprzęt nie wytrzymał jak się 110 kilogramowemu bykowi na podłogę z emocji runęło.
Dodatkowo przyznam, iż pierwsze fotki na tyle mi się spodobały, że przeczytałem i obejrzałem cały wątek. Co po tej lekturze mogę powiedzieć? Była miła. Fajne fotki robisz i widać, że daje Ci to dużą frajdę. Nie będę się rozdrabniał na tym etapie, które z nich szczególnie mi się podobają, lub które próbowałbym zrobić trochę inaczej bo uważam, że lepiej komentować na bieżąco niż klepać elaboraty (jeżeli się uda to postaram się na bieżąco śledzić „dalszy” rozwój wątka – ponadto czuję się jeszcze zbyt „krótki” na treściwą ocenę w ramach obecnych doświadczeń z lustrem).
Szkoda, że Vitez się wycofał z wątku, bo lubię jego komentarz zwłaszcza na „żywym przykładzie”. Nie da się jednak ukryć, że ma dość twardy, czasami prowokujący komentarz.
Życzę wszystkiego dobrego przy rozwiązaniu i pochwal się szybko tą pociechą.
Pozdrawiam
5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx