To moze teraz kiedy sie juz forum rozkrecilo jakis maly konkursik foto ??
Nagrode tez jakas wymyslimy![]()
To moze teraz kiedy sie juz forum rozkrecilo jakis maly konkursik foto ??
Nagrode tez jakas wymyslimy![]()
ja to mam mieszana uczucia co do konkursow. dobrze jak sa ale jeszcze lepiej jak ich nie ma, no bo jak porownac zdjecie 'portretowe' z pieknym robakiem wychadzacym spod liscia, jak prownac spokojny pejzaz z dynamicznym reportazem, jak porownac zdjecie czarno-biale z kolorowym, oba niosa zupelnie inne emocje? moze ja sie nie znam ale bez sprecyzowania tematu i konkretnych regol to chyba sie nie da, bedzie tak jak za pierwszym razem, duzo dyskusji nad tym ile ps mozna uzyc zeby zdjecie bylo jeszcze zdjeciem.
ale to moje skromne zdanie, mozna sie z nim nie liczyc, ale mozna tez sprecyzowac na czym konkurs mialby polegac
![]()
pozdrawiam
piotrkula
EOS A2E, Canon 50mm 1.8 Mk I,
Canon 28-135mm 3.5-4.5 IS, Canon 100-300mm 5.6L,
VG-10, SpeedLite 540EZ
Ja raczej nie biore udzialu w konkursach. Za duzo fatygi z wybieraniem zdjecia, przygotowaniem, zrzekaniem sie praw autorskich, za duzy problem z subiektywnoscia ocen i niescisloscia kategorii...
Mi wystaczy ze wrzuce gdzies fotke i ktos powie "o, ladne" a nie wygrywac jakies konkursy.
Ale jak bedzie jakis do ktorego akurat bede mial bardzo odpowiednia fotke to pewnie zameiszcze 8)
Troche za powaznie do tego podchodzicie - to ma byc lekk rozrywka - cos co sie robi dla przyjemnosci i checi pokazania swoich zdjęc.Zamieszczone przez Vitez
można robić zadania tematyczne żeby uniknąć kwestii: portet czy robak![]()
Canon 10D, EF 50mm 1.8, EF 28-135 IS, EF 70-210mm 3.5-4.5 EF-S 18-55mm, SpeedLite 550EX, Lander L830, Jeep Bag
"...professionals only have a bigger trashcan."
Po prostu nie mam czasu na wyszukiwanie, przygotowywanie i przesylanie zdjec do specyficznych konkursow.Zamieszczone przez hazan
Moze i ty nie masz ale jest jeszcze 300 innych osoób kótre mogą miec czasZamieszczone przez Vitez
![]()
Cos cicho siedzi te 300 osobZamieszczone przez hazan
, jesli rownie aktywnie beda nadsylac zdjecia to "wyjdzie" ten konkurs
![]()
LoL to Ci sie udalo - ale ja myśle że oni tylko czekają na sygnalZamieszczone przez Vitez
i zaatakują w odpowiednim momencie
![]()
no to dalej - nadajcie coś![]()
Canon 10D, EF 50mm 1.8, EF 28-135 IS, EF 70-210mm 3.5-4.5 EF-S 18-55mm, SpeedLite 550EX, Lander L830, Jeep Bag
"...professionals only have a bigger trashcan."