[książka]100 najpiękniejszych miejsc w Polsce

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MaX
    Dopiero zaczyna
    • 2004
    • 40

[książka]100 najpiękniejszych miejsc w Polsce

Zainspirowany watkiem "Miejcsca ciekawe fotograficznie" (pisownia oryginalna ;-) pomyslalem ze podziele sie ciekawa ksiazka:

3 wybrane strony leżą tutaj , a tu jest spis tresci.

EDIT:

Wczesniej dalem calosc bo wiem ze i tak jesli kogos to zaciekawi to kupi papierowa ksiazke. Swoja droga zastanawiajacy relatywizm: dlaczego instrukcje do aparatu ktora Canon sprzedaje to piracimy i udostepniamy tutaj ?
    Ostatnio edytowany przez MaX; 172.
    | Śmieszne zdjęcia, śmieszne mp3 | Auta z Niemiec | Koty, zdjecia kotów |
  • Polaco
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1135

Zamieszczone przez MaX
    Zainspirowany watkiem "Miejcsca ciekawe fotograficznie" (pisownia oryginalna ;-) pomyslalem ze podziele sie ciekawa ksiazka:

Calosc lezy tutaj , a tu jest spis tresci
    Mam ta ksiazke, jest rewelacyjna, szkoda ze tylko 100 miejsc a nie wiecej

A tak jeszcze jedna sprawa, zalwazylem ze nie wszystkie strony tam masz
    Ostatnio edytowany przez Polaco; 2135.
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Komentarz

• kavoo
      Zablokowany
      • 2004
      • 1173

Domyslam sie, ze jestes wlascicielem praw majatkowych do tego albumu, skoro publikujesz jego fragmenty?

Komentarz

• Pszczola
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 1760

Zamieszczone przez kavoo
        Domyslam sie, ze jestes wlascicielem praw majatkowych do tego albumu, skoro publikujesz jego fragmenty?
        Good point! Moim zdaniem ksiazka jest slabowita (przynajmniej z mojego punktu widzenia)
        EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• akustyk
          gajowy
          • 2004
          • 12208

Zamieszczone przez Pszczola
          Good point! Moim zdaniem ksiazka jest slabowita (przynajmniej z mojego punktu widzenia)
          czy ja wiem... zdjecia wydaja sie bardzo porzadne. az sobie przy najblizszej okazji w Empiku obejrze...
          www albo tez flickr

Komentarz

• Kubaman
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 4709

Zamieszczone przez MaX
            Zainspirowany watkiem "Miejcsca ciekawe fotograficznie" (pisownia oryginalna ;-)
            tak się składa, że w obecnej wersji engine'u naszego forum nie działa poprawianie literówek w tematach wątków. Nie moja wina :-|
            www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• MaX
              Dopiero zaczyna
              • 2004
              • 40

Zamieszczone przez Kubaman
              tak się składa, że w obecnej wersji engine'u naszego forum nie działa poprawianie literówek w tematach wątków. Nie moja wina :-|
              I to zwalnia nas od samodzielnego myslenia albo choc starania sie zwracania uwagi na to co piszemy ?

Komentarz

• Tomasz Golinski
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 8623

Max, a kto nie wykazał się samodzielnym myśleniem?
                30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• MaX
                  Dopiero zaczyna
                  • 2004
                  • 40

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                  Max, a kto nie wykazał się samodzielnym myśleniem?
                  Ktos kto swoje bledy tlumaczy ulomnoscia skryptu ktory nie sprawdza za nas poprawnosci wpisanych zdan... Jeszcze troche a bedziemy oczekiwac by sprawdzal nie tylko poprawosc ortograficzna ale tez merytoryczna...

Komentarz

• McKane
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 2015

Zamieszczone przez MaX
                    Ktos kto swoje bledy tlumaczy ulomnoscia skryptu ktory nie sprawdza za nas poprawnosci wpisanych zdan... Jeszcze troche a bedziemy oczekiwac by sprawdzal nie tylko poprawosc ortograficzna ale tez merytoryczna...
                    Chyba (albo napewno) nie zrozumiales ... Kubaman pisal ze skrypt nie pozwala edytowac tytulow watkow za pomoca przycisku edit, a nie ze nie poprawia samodzielnie bykow ortograficznych.

Trzeba bylo najpierw sprawdzic sposob funkcjonowania forum zamiast atakowac wszystkich dookola. Zapewniam Cie ponadto ze Kubaman i wiekszosc osob tutaj nie potrzebuje pomocy merytorycznej.
                    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• MaX
                      Dopiero zaczyna
                      • 2004
                      • 40

AAA no jesli edytowac to przepraszam, nie wiem tego bo nigdy nie probowalem edytowac. Jedna nieprecyzyjna wypowiedz i robi sie zamieszanie.
                      Nie wiem skad wniosek ze atakuje wszystkich dookola ?
                      Nawet przy pierwszym poscie u gory, dalem usmieszek a napisalem (pisownia oryginalna) aby uniknac poprawiania przez kogos a nie po to by sie czepiac. Pozniej doszla nieprecyzyjna wypowiedz o Kubaman'a i stad moja reakcja

Komentarz

• McKane
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 2015

Tak to troche wygladalo ... nieprecyzyjna wypowiedz Kubamana i zaraz potem teksty o braku samodzielnego myslenia i merytorycznym poprawianiu czlowieka przez skrypt.

Ale spoko sytuacja sie wyjasnila i to najwazniejsze

Zwalmy to wszystko na tego cieniasa Andrzeja G Siedzialem dla niego do 5 rano, teraz ledwo widze na oczy i wszystko kojarzy mi sie z atakiem.

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• MaX
                          Dopiero zaczyna
                          • 2004
                          • 40

Zamieszczone przez McKane
                          ... teraz ledwo widze na oczy i wszystko kojarzy mi sie z atakiem.
                          Hehe uwierz mi ze jednemu takiemu Andrzejowi zapewne o wiele bardziej sie teraz wszystko kojarzy z atakiem

Komentarz

• McKane
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 2015

Ja mysle ze po tych batach jakie dostal, przez pare tygodni nic mu sie nie bedzie kojarzylo

Szkoda gadac w ogole ja bym dluzej wytrzymal uciekajac po ringu ile sil w nogach

Komentarz

• adamek
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 2265

A mi nic o Andrzeju nie mówcie.
                              Byłem sobie w ciemni. Wybija godzina 4, jestem senny, rano do szkoły, ale myślę "wytrzymam jeszcze godzinę dla Andrew i go zobaczę". Jest za 3 minuty walka, idę szybko do dużego pokoju zobaczyć co się dzieje: a tam powoli wchodzą na ring, zaczynają błyskać światła itp itd.
                              Myślę: no to jeszcze jedna odbitka i ide na neigo. (i tak robiłem tylko wglądówki 13x18, takie szybkie).
                              Zrobiłem odbitkę, przychodzę przed telewizor, patrzę, a tam już replay.

grrrrr.

Głupi Andrew.
                              Miłego dnia
                              adam jastrzębowski
                              cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
                              tu tu

Komentarz

Pracuję...
                              X