Witam! Ostatnio również kupiłem aparat z cyfromana... i teraz żałuje, że nie przeczytałem o nim żadnych komentarzy w internecie. Aparat ogólnie naprawdę jest w bardzo dobrym stanie, lecz jak teraz spojrzałem na allegro to zobaczyłem, że został z powrotem wystawiony na aukcji. Oczywiście z identycznym opisem, przebiegiem migawki itd. Trochę mnie to zaniepokoiło i postanowiłem poszukać coś w internecie na temat tej firmy. Szukałem, szukałem, aż trafiłem na to forum. Z tego co przeczytałem wnioskuje, że tan Pan chyba nie uczy się na błędach. Jak już wspomniałem, kupiłem u niego aparat, który po pierwsze: nie kabla AV (a być powinien), po drugie: nie ma pudelka, po trzecie: nie ma żadnych papierów, dowodu zakupu (kiedy i gdzie) ani nawet instrukcji, która była w opisie na aukcji (dostałem tylko taką na płycie), śmiechu warte. Najgorsze jest to, że kupiłem ten aparat tylko ze względu na jego bardzo mały przebieg, a teraz widzę, że każdy aparat na jego aukcji ma taki sam, czyli tak naprawdę nie wiadomo jaki. To było by na tyle.