Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: [Buaha] Początek z ludzmi

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Vitez: Właśnie po to wrzucam żeby uzyskać rady co poprawić i co zrobić lepiej. Tak to za pół roku zdjęcie były by takie sam.
    Ewa: Dzięki Czyżby słońce za mocno świeciło między 11 a 16 że wtedy sobie lepiej odpuścić?

A teraz reszta zdjęć:
    7.
    8.Jakoś to zdjęcie mi się podoba choć wiele mu brakuje. To chyba przez to że włosy są tak oświetlone od tyłu.
    9.
    10.
    11.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Buaha Zobacz posta
    Vitez: Właśnie po to wrzucam żeby uzyskać rady co poprawić i co zrobić lepiej. Tak to za pół roku zdjęcie były by takie sam.
    Może inaczej...
    Chodziło mi o to byś najpierw poczekał na krytykę tych co już pokazałeś, poćwiczył, poprawił i dopiero pokazał następne.
    Ogólnie głównie pod pkt 1. z postu Ewy mogę się podpisać.
    Udziwniasz kadry i pozy a podstawy leżą.
    Pokaż kilka poprawnie, klasycznie skadrowanych portretów przy rozsądnych warunkach oświetleniowych a potem idź dalej.
    Bo tak to wygląda jakbyś prawo jazdy na prom kosmiczny próbował zrobić od razu .

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Buaha Zobacz posta
    Vitez: Właśnie po to wrzucam żeby uzyskać rady co poprawić i co zrobić lepiej....
    Nie obraź się ale od nauki podstaw fotografowania jest podforum "Galerie Użytkowników", gdzie niniejszym przenoszę Twój wątek.
    A tak przy okazji to przekroczyłeś obowiązujący w "Naszych fotografiach" limit zdjęć w jednym wątku.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów