-
40D + 10-22 + 28-200 ? z USA czy Japonii ?
Ostatnio edytowane przez fiziek ; 28-04-2008 o 23:48
-
-
Bywalec
A w drodze z Japonii nie dzieją się "takie" rzeczy?
-
wiecej buziek sie nie dalo ? 
10-22 bdb szklo, 40D bdb body, zestaw do ktorego dales linka nie grzeszy jakoscia, lepiej niestety nie widze ceny ale wartoby dolozyc do 18-55 na poczatek + 70-200 f/4L jesli naprawde potrzebujesz tele...
-
Wiesz jestem zakochany w szerokich zdjęciach i takie jak robi X-penII ciętych k z góry i dołu więc potrzebuje szeroki kąt.
-
Pełne uzależnienie
W każdej "dużej okazji" kryje się potencjalne niebezpieczeństwo. Czy znasz osobę która oferowała tańsze sprowadzenie sprzętu i to z gwarancją?
-
Witaj,
Przede wszystkim zanim klikniesz posta przeczytaj go dwa razy aby inni musieli go czytać tylko raz żeby zrozumieć (dużo literówek wynikających chyba z pośpiechu).
body i 10-22 wg mnie okej. Ale 28-200 ma za duży rozrzut jakości. Albo poszukaj czegoś od 28 do np 135 albo rzeczywiście tele 70-200 ewentualnie sigma 70-300 dwa razy tańsza.
-
Wiesz napieszę tak znam tego gościa bo odprawia u nas paczki chyba już 7lat i wiem że na jego temat krążą różne opinie ale podchodzę do tego w ten sposób, skoro chce żeby współpraca między nami układała się dobrze to będzie uważał co robi, taką mam teorię.
-
A kiedy za to płacisz? Przy odbiorze?
-
Przyjdzie po odbiór przesyłki z ręki do ręki z faktórą i gwarancją jak wspominałem roczną.
-
Hmmmm. A gdzie jest haczyk? Gdzieś musi być
Uprawnienia umieszczania postów