Pokaż wyniki od 1 do 10 z 159

Wątek: Majowe focenie w Trójmieście

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coca Zobacz posta
    luzik juz Kochanowskiego ma kawalek i bardziej mi chodzilo czy kierunek do Klinicznej czy wlasnie w strone Letnicy a co do Letnicy hmm tam prawie sama patologia ( bez urazy jesli ktos tam mieszka )
    też mi to przeszkadza... przydałoby mi się z 5-6 chłopa do ochrony... ciżko stosować 'uciekaj-do' ze statywami, parasolkami, aparatem i innymi duperelami :P. BTW. ma ktoś zdjęcia z tego miejsca?
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec

Domyślnie

moze jakas wieksza grupa chetnych by sie znalazla?? bo roznie tam moze byc z nie milymi typkami ;/;/

sa tam z tego co pamietam dwie stare stacje kolejowe : Gdanska Kolonia i Gdansk-Zaspa towarowa, o ile jeszcze tam stoja, wiec widok starych ruin stacji tez bylby mily

ps. ciekawe ile to tam jeszcze postoi w zwiazku z budowa Baltic Arena bo pewnie beda tereny wokol upiekszac albo burzyc, wiec za to pewnie tez sie wezma...
    Ostatnio edytowane przez coca ; 29-05-2008 o 16:37
    50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratow

Bywalec

Domyślnie

Ja wrócę jeszcze do "pleneru" w Malborku - kilka fotek i serdeczne podziękowania dla Janusza i jego małżonki

1. Janusz pod Malborkiem

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Bywalec

Domyślnie

Dla zainteresowanych :
    W sobote ( jutro) do Gdyni ( nabrzeze francuskie) przyplynie " Queen Victoria" - jeden z najbardziej komfortowych statkow swiata. Statek bedzie cumowal od godziny 6.30 do 14.
    O 11 na nabrzezu pomorskim zostanie odslonieta tablica "QV" przy muzyce kwartetu smyczkowego.

Wiecej szczegolow jest w dzisiejszym DzB.
    50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratow

Uprawnienia umieszczania postów