Nie, no az tak zle to juz nie jest. Nawet w tym serwisie c.pl. Przeciez jak dzis dzwonilem wk.... tym co wyczytalem o LCD a majac w pamieci odpowiedz tepaka wypowiadajacego sie o matrycy, to odebrala telefon bardzo mila dziewczyna i mimo mojego napastliwego dosyc tonu nadal byla mila i nad wyraz konkretna. Nie spuscila mnie pod byle pretekstem lecz stwierdzila, ze oni zrobia wszystko co w ich mocy abym byl zadowolony. No to chyba Ona juz normy normalnosci spelnia. Ale ona tylko przyjmuje zgloszenia. Za jej plecami za sciana siedza ci co grzebia w naszym sprzecie...
Ja przyjmuje te info o krzemie. Chyba po raz pierwszy tutaj jest ten problem jasno i precyzyjnie przedstawiony. JA sie na tym nie znam (nie musze) i moja reakcja byla szybka. No, poczulem sie troche robiony w .... A tego chyba nikt nie lubi. Natomiast jesli jest tak jak mowicie o tym krzemie to powinno to byc w warunkach gwarancji lub w instrukcji. Wtedy moze pstrykacze dekielkow zaczeliby doskonalic swoja "sztuke" do wymiarow prawdziwego artyzmu. Czarne jest ladne...![]()
W takim razie poczekam z kolejnym atakiem do odbioru Trabanta. Ale bubla z BF napewno nie odpuszcze. Mnie on moze i sam w sobie by nie przeszkadzal, jedynie sama swiadomosc, ze cos jest nie tak jak byc powinno bardzo psuje humor i radosc focenia.