Pokaż wyniki od 1 do 10 z 67

Wątek: Krucjata

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    Nie mam pojecia czy pixel bedzie czarny (na zdrowy rozsadek tak powinno byc), ale prozni matryca nie wstawi w miejsce zmapowanego pixela ;-)
    To by bylo troche bez sensu jakby mapowanie polegalo na zamalowaniu niebieskich czy czerwonych hotpikseli czarnymi. Rozumiem ze na zdjeciach dekielka by ich nie bylo widac, ale z drugiej strony tak samo niebieskich hotow nie widac na zdjeciach nieba.

Prawdziwe mapowanie powinno polegac na tym, ze w miejscu bad/hot pixeli wstawiane sa w pliku wynikowym po prostu piksele z sasiedztwa. Przy matrycy kilka mln pikseli fakt powtorzenia sie dwoch obok siebie jest nie do zauwazenia.

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek
    na zdjeciach dekielka by ich nie bylo widac, ale z drugiej strony tak samo niebieskich hotow nie widac na zdjeciach nieba.

Prawdziwe mapowanie powinno polegac na tym, ze w miejscu bad/hot pixeli wstawiane sa w pliku wynikowym po prostu piksele z sasiedztwa. Przy matrycy kilka mln pikseli fakt powtorzenia sie dwoch obok siebie jest nie do zauwazenia.
    Dobra, ale o dekielkach i mapowaniu to sa inne watki. Ja tu urzadzam krucjate w obronie naszych interesow i prosze bez OT
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

Prosba do Hazana - czy mozesz podac dane dotyczace ilosci uzytkownikow naszego forum? Tzn. ilosc zarejestrowanych i liczbe dobowa czytajacych. Do mojej wojenki mi to potrzebne aby C.pl wiedzialo jakiej populacji temat bedzie znany.
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Uprawnienia umieszczania postów