Pokaż wyniki od 51 do 60 z 67

Wątek: Krucjata

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Exclamation Krucjata

Umieszczam to tutaj bo chyba najwiecej jest zastrzezen do obslugi nas przez "nasza" firme. Jak nie pasuje to zmiencie "miejsce postoju".
    Otoz bylem dzis na Zytniej z 11 hot pixelami i 2cm BF. Na pytanie jak dlugo bede czekal na wymiane matrycy (celowo to powiedzialem) uslyszalem, ze beda ja mapowac. Ja im, ze to nie jest naprawa lecz ukrycie wady. Odp. - A co bedzie jak inna matryca tez bedzie "to" miala. Ja im, ze to ich problem zeby wybrac pozbawiona wad. Odp. - normu dopuszczaja 0,01%. No to ja - a gdzie jest to sprecyzowane? Odp. - w instrukcji obslugi. OK. czytam (juz w domu) instrukcje i oczom nie wierze. Jest tam zapis dotyczacy pixeli w tej wielkosci. TYLE ZE DOTYCZY WYSWIETLACZA LCD. Wq...m sie okrutnie i za telefon do C.pl. Tam chcialem gadac z ich rzecznikiem prasowym lub kims kto nadzoruje serwis. Najpierw chcieli mnie odeslac do samego serwisu ale powtorzylem, ze ja mam zyczenie rozmawiac z kims kto ze strony C.pl nadzoruje prace tego warsztatu. W odpowiedzi dostalem imie i nazwisko dyrektora w C.pl od sprzetu foto. Bedzie w poniedzialek. Mam zamiar rozpoczac krucjate w sprawie oszukanczych praktyk canona. Dla mnie to jest obojetne czy robi to serwis czy biuro. Oba maja to samo logo. I mam mocne postanowienie aby im nie odpuscic. W koncu namowili mnie tym "you can canon". Ze swej strony proponuje Wam to samo. Oprocz milej rozmowy zaplanowanej na poniedzialek, juz skrobie do nich liscik oraz kopie do C.EU i ich centrali. Moim zdaniem tylko zorganizowana i zmasowana akcja nas, uzytkownikow moze przyniesc cokolwiek. Nie bedzie podstaw do zwalania na nieuczciwa konkurencje. Wiem z doswiadczenia, ze jak kiedys napyskowalem w Sony Poland to dostalem listy przepraszajace, gifty (calkiem przydatne) i inne duperele.
    Ad rem. - ten dyrektor to Andrzej Skrzypczyk, tel.: (22) 572 30 31.

Do boju, koledzy
    Ostatnio edytowane przez krecio ; 20-05-2005 o 15:10
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Uprawnienia umieszczania postów