No tego ze niektore sa OK, a niektore nie to nie napisales .. To taktycznie jezeli jest na Gwarancji to serwis, jezeli nie to tez serwis...
No tego ze niektore sa OK, a niektore nie to nie napisales .. To taktycznie jezeli jest na Gwarancji to serwis, jezeli nie to tez serwis...
czarny aparat z białym obiektywem ...
Także dopiszę że niemam podglądu przy robieniu zdjęć na ekranie tylko w wizjerze i niema możliwości przestawienia. Z podglądem zdjeć niema problemu
w 400d nie ma czegos takiego jak LiveView, wiec zdjecie na ekranie mozesz zobaczyc dopiero po zrobieniu ...
a tak zgadza się, moja pomyłka. Obsługuję kilka urządzeń naraz
Podajcię mi numer tel. na Żytnią, jutro zadzwonię.
mysle ze nie ciezko jest wpisac w google" canon żytnia?
http://www.canon.pl/gdzie_serwisowac/fotovideo/
Na gwarancji Ci spokojnie to zrobią.
Może to bezczelnie zabrzmi, ale zawsze sprawdza się zasada "dobry zwyczaj - nie pożyczaj"
Może spróbuj firmware wgrać nowy, jeśli masz starą wersję? Może to tylko problem softowy.
Regulamin pkt 8.
Próbuję wgrać firmware 1.1.1 na tą samą wersję ale najpierw niemogłem wgrać pliku na kartę CF (była w aparacie -głowny katalog sie otwiera ale niemam opcji wklej ani niemogę przenieś). wiec próbuję przez oprogramowanie Eos Utility plik wgrywa i na monitorze aparatu pojawia się
Update Firmware?
1.1.1 - 1.1.1
i w tym momencie blokada niemogę przejść z Cancel na OK
kaplica
Tak zgadza się mam już wgrany 1.1.1, pomyslałem że zastapię go tym samym softem i wszystko się zresetuje i wgra od nowa.
Dowiedziałem sie ze prawdopodobnie wszystko się zaczeło kiedy znajomy synchronizował aparat z lampą 430EX. Przestawiał funkcje C.Fn itd.