Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: 40d dluzsze "zatrzymanie"lustra

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    Nie nie musiałes.
    wystarczyło w poprzednim dopisać posta o przykładowej treści:" Czy naprawdę nikt nie spotkał się z tym problemem?"

bardzo nie lubimy mnożenia wątków w tej samej sprawie

pamiętaj też, że forum to nie jest czat.
    1: Sorry, po prostu myślałem że to nie jest problem który związany jest z "zablokowanym lustrem" i nikt na to nie zareagował (wiem nie czekałem dosyć długo) ....

2: wiem że nie powtarza się wątków, ale j/w

3: wiem także że forum to nie "piekarnia" i że na odp. trzeba poczekać, ale czasu to Ja mam troszkę mało - jeżeli okaże się że to wina sprzętu , będę zmuszony kontaktowac się z serwisem, a mam jeszcze "małe" foto zobowiązanie

Jeżeli poczułeś się urażony moim nachalnym pisaniem postów to -PRZEPRASZAM

Postaram się żeby to się nie powtórzyło - ale z drugiej strony powinieneś wykazać jakąś delikatną wyrozumiałość, zrozum desperację fotografa bez aparatu
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    odnośnie postów 29 i 30 pierwsze co przychodzi mi do głowy to sytuacja, w której w trybie One Shot AF nie daje rady się zablokować na obiekcie. Wtedy wciskanie spustu migawki nie przynosi efektu. Zablokowanie AF w punkcie ostrości dla One Shot sygnalizuje zaświecenie się zielonej kropki w wizjerze. To raczej temat z zakresu podstaw obsługi sprzętu.
    Nie no, jeżeli chodzi o "podstawową obsługę aparatu" to nie jest to moja pierwsza lustrzanka w życiu:rolleyes: , ale spoko dzięki za radę...
    Ostatnio edytowane przez esoho ; 19-05-2008 o 19:26 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów