Prawie bardzo fajne zdjęcia! Dlaczego prawie? Pewnie z czasem patrząc wstecz zaczniesz to widzieć. Proponuję zamiast pisać czym nadać zdjęciom tytuł pracy np.: „Wiosenny uśmiech Katarzyny” W ten sposób włączasz oglądającemu guzik z napisem wyobraźnia.
Pierwsze - na mój gust - za gładkie, takie bez duszy.
Drugie mi się podoba - nie jestem tylko pewna, jak duży udział w podobaniu ma ta Dziewczyna, bardzo sympatyczna. Na moje oko - warto byłoby coś zrobić z tym, co się dzieje pod prawym okiem, a co światło przerysowało...
Zdecydowanie nr.2
Dla mnie również dwójka jest OK. Pierwsze bardziej kojarzy mi się z grafiką.
I dołączę się do tego że naprawdę najmniej ważne jest czym było robione.
pozdr
a widzisz jak oglądam galerie osob z canona to dla mnie ważne jest jakie szklo-ja na dniach chce kupic sobie szeroki kat i chce wiedzieć jakie szkło jest najlepsze-i jak zdjęcie jest podpisane jakim szklem robione to moge zobaczyc co i jakbo mnie nie int. pisanie o wykresach testach itp
ważne jest jak sie sprawdza dane szkło w boju
![]()
Moze sie powtórze ale 1 rzeczywiscie za gładziutkie wyglada troche jak wyciagniete z 3dstudio max, 2 za to naprawde sympatycznie, oryginalnie.
PS. pozatym LemonR i tak zawsze ktos spyta : "Jakie to szkło ? " Wiec kolega poprostu uprzedzil fakty ;]
Drugie świetne.
Miłego dniamoja www