Pokaż wyniki od 1 do 10 z 267

Wątek: [C80] Duży i mały sport w Polsce i Niemczech

Mieszany widok

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Ok, przyznaję brak krzesełka wpłynął na to jak prezentują się zdjęcia. Nie ma wytłumaczenia dla tego zaniechania, choć już od jakiegoś czasu planowałem zakup. Teraz błąd naprawiłem i krzesełko zakupiłem w sklepie... wędkarskim.

Zdjęcie 59 jednak mimo złej wysokości z jakiej fotografowałem uważam za poprawnie skadrowane, właśnie takie miało być.

58? Może z krzesełka lepiej by wyglądało, dopiero przy następnej okazji dowiemy się czy na pewno. Zdjęcie zrobiłem z premedytacją i wykadrowałem na komputerze właśnie w taki sposób z premedytacją. Następne pewnie wykonam z krzesełka i wtedy ocenię czy lepiej wygląda, pewnie będzie.

Tak jak powiedziałem wcześniej, ocena tych zdjęć to kwestia gustu. Komuś mogą się nie podobać, mi pasują. I to właśnie piękno fotografii, każdy robi inaczej zdjęcia i inny efekt chce uzyskać. Nie ma identycznych zdjęć.

I tak jak wcześniej napisałem, pierwszy raz wykonywałem zdjęcia na koszykówce więc na razie poszukuję "swojej techniki" wykonywania zdjęć.

Dzięki za uwagi.

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

1 fajnie złapane - wszyscy "biegną" w powietrzu.

kieplinek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez C80 Zobacz posta
    Zdjęcie 59 jednak mimo złej wysokości z jakiej fotografowałem uważam za poprawnie skadrowane, właśnie takie miało być.
    różnimy się mocno w uważaniu zatem

Tak jak powiedziałem wcześniej, ocena tych zdjęć to kwestia gustu. Komuś mogą się nie podobać, mi pasują. I to właśnie piękno fotografii, każdy robi inaczej zdjęcia i inny efekt chce uzyskać. Nie ma identycznych zdjęć.
    to i owszem.. nie powinno być identycznych zdjęć... ale tak szczerze te zdjęcia tutaj to efekt jaki chcesz uzyskiwać?

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Tak troche noge uciales, a to nie wyglada zbyt fajnie.
    Na świat spoglądam przez armatę...

Uprawnienia umieszczania postów