wszystkie fajne
9 jak "baletnica"![]()
wszystkie fajne
9 jak "baletnica"![]()
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
No tak.. z tą trawą, to się rzeczywiście zgodzę.
Ale ta biała skóra?
No tak.. z tą trawą, to się rzeczywiście zgodzę.
Ale ta biała skóra?
Fakt, tu może być lekki przepał. Ale na szczęście nie na tyle aby fotka poszła do kosza.
Hmmm, będę monotematyczny, 14 jakby wyblakła
15 - jak dla mnie jakiś taki bałagan w kadrze. Na 1 planie 3 walczy, troszkę dalej jeden sie przygląda, no i ten "bezrobotny" bramkarz z tyłu.
14 była robiona w wyjątkowo ostrym świetle więc może tak wyglądać, nie chciałem PSuć zdjęcia. Zdjęcie raczej minimalnie przepalone, ale kolory dobre co widać po żółci koszulki zawodnika i po ostrym czerwonym liniowym.
15. Zawodnik z tyłu atakuje, zawodnik w białej koszulce zastawia atakującego a bramkarz szykuje się do wykopania piłki. Tła nie za bardzo da się usunąć, w końcu po boisku biega 23 kolesi i zawsze jakiś znajdzie się w tle. Wydaje mi się, że większym problemem są cienie na zawodnikach skierowanych w moim kierunku. Niestety tak to jest gdy świeci z boku.
W każdym razie dzięki za uwagi.
Skoro do publikacji wybierasz najlepsze zdjęcia z meczu, to z przykrością stwierdzam, że szczerze mówiąc niewiele sie na nich dzieje i trudno mi sobie wyobrazić pozostałe.
Ponadto ostre słońce też psuje efekt.
Ostatnio edytowane przez eRTeeS ; 13-05-2008 o 21:02
Kwestia gustu, moim znajomym 14 podoba się i mówią, że widać akcję. Tak samo z wiekszością pozostałych tutaj wrzucanych. Natomiast na ostre słońce nic się nie poradzi, można jedynie szukać lepszej pozycji dookoła boiska, w przypadku 15 cienie przeszkadzają.
Oto pozostałe z meczu z Ciechocinkiem, część udana, część mniej udana. Jedno czy dwa były za ciemne, i musiałem wyciągać w PSie.
http://www.klubpilkarski.police.pl/m.../46/index.html