Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: [allgsm.pl]Koncert

Mieszany widok

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszM Zobacz posta
    Takie rady są żałosne i świadczą o braku kultury.
    Domyślam się, że wydajesz swoją opinie na podstawie tej jednej wypowiedzi, a temat miał miejsce w innym wątku tego forum, proponuję poczytać a dopiero później wydawać opinię!
    Co do braku kultury... no miło mi, nie twierdze, jednak to kwestia braku cierpliwości a nie kultury, każdy zasługuje na drugą szanse, jednak nie w nieskończonośc tym bardziej, jeśli dana osoba usilnie demonstruje podążanie złą ścieżką i kompletnym brakiem chęci do jej zmiany??:
    Z tym, że są żałosne to się zgodze ale tym samym adekwatne do postępowania "pewnej" osoby, ja w każdym razie odpuszczam (wrzucam na luz). Dobrze jest wiedzieć, że są jeszcze ludzie, którzy nie boją się napisać o tym co myślą, i może mniej drastyczne ale wyrażają swoją opinie obiektywnie, z tego miejsca wielki szczacunek do AdamaM

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój / Kraków

Domyślnie

Wiem ,ze czesc zdjec jest poruszona, dosyc ciemno bylo iso 1600 a ja mam chyba trzesawke Tym bardziej ,ze wszystkie byly robione po 4 pivkach
    Ta.... trzęsawke po czterech piwach nie pij tyle to może zdjęcia nie beda poruszone?:>
    Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Uprawnienia umieszczania postów