Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: [allgsm.pl]Koncert

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Chłopie, nie wyszły Ci portrety mimo wielu rad i wskazówek, to teraz mieszasz na koncertach? Złap sie za kwiatki, za cokolwiek prostego, zrób dobre zdjęcie i kombinuj dalej. Zaczynasz przygodę z fotografią od d. strony. Od trudnych tematów.

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Tak efekt zoomowania byl zamierzony jak najbardziej, co do manewru fakt bylo ciezko sala malutka i ciemna, wszystkie na iso 1600. I wszystko oswietlone pomaranczowy swiatlem ;-)

Dodaje nastepne:

Co do efektu zoomowania ,hmm pomylilem foty ;-) miala byc ta :

http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Zawiodłem się :sad: na Tobie, myślałem, że jak Ci pojade po ambicji to staniesz na głowie ale mi udowodnisz, że się myle, ale Ty się poddałeś i stwierdziłeś mam w d... portrety zabiore się za koncerty. Nie chcesz się uczyć! Miałeś kaprys, to wszystko, ktoś Ci powiedział, że będzie z Ciebie "fotograf" a Ty w to uwierzyłeś, ostatnia moja dobra rada dla Ciebie: sprzedaj sprzęt i kup sobie konsole do gier, lepiej na tym skorzystasz, bo kiedy sam to zrozumiesz nie będzie już wiele wart.

Początki nałogu Awatar MariuszM
    Miasto
    Warszawa/Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez unicorn78 Zobacz posta
    Miałeś kaprys, to wszystko, ktoś Ci powiedział, że będzie z Ciebie "fotograf" a Ty w to uwierzyłeś, ostatnia moja dobra rada dla Ciebie: sprzedaj sprzęt i kup sobie konsole do gier, lepiej na tym skorzystasz, bo kiedy sam to zrozumiesz nie będzie już wiele wart.
    Takie rady są żałosne i świadczą o braku kultury.
    Ostatnio edytowane przez MariuszM ; 26-04-2008 o 08:48
    Biegam, bo lubię

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszM Zobacz posta
    Żałosne to jest, poniżej pasa.
    fakt jest ta wypowiedź trochę hardcorowa, ale niestety Mariusz nie jesteś w "temacie" jakbyś przeczytał w całości pierwszy "wątek portretowy" założony przez kolegę allgsm.pl to zrozumiałbyś Unicorn'a...

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Van murder to nie chodzi o to ,ze nie wyszl oz portretem i wziolem sie za koncert. Ja wcale sie nie poddalem z portretem, ale ostatnio zadziej "widujemy" sie z zona ,no i brak czasu, praca 7 dni w tygodniu od 8 do 19 (bron boze nie tlumacze sie) dlatego nie robilem ostatnio portretow. Znajomi grali na tym koncercie i zaprosili mnie ,wiec pomyslalem ,ze pstrykne fotki dla treningu. Wkoncu wiekszosc pisze "pstrykaj pstrykaj i jeszcze raz pstrykaj" wiec pstrykam ;-) Co do waszych rad oczywiscie czytam wyciagam wnioski, najwidoczniej trzeba mi wbic 100 razy do glowy zebym zapamietal ;-) Van podwodnych zdjec napewno nie bedzie ;-) ale inne pewnie tak ,niestety tak jak pisalem brak czasu wymusza na mnie focenie w roznych warunkach i roznych rzeczy. Ktos napisal w watku "pierwsze kroki z portretem" "po cholere sie wzioles za oswietlenei studyjne" no wlasnie chyba juz wiadomo dlaczego. Wiem ,ze czesc zdjec jest poruszona, dosyc ciemno bylo iso 1600 a ja mam chyba trzesawke ;-) Tym bardziej ,ze wszystkie byly robione po 4 pivkach

Wrzucam jesccze kilka ,zebyscie mogli sobie pojezdzic ;-)

Aha i jesli to mozliwe oczywiscie, prosil bym jak zwykle o uwagi i sugestie jak zrobic jak skadrowac, a nie co mam sprzedac a czego nie
    Ostatnio edytowane przez allgsm ; 26-04-2008 o 09:54
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszM Zobacz posta
    Takie rady są żałosne i świadczą o braku kultury.
    Domyślam się, że wydajesz swoją opinie na podstawie tej jednej wypowiedzi, a temat miał miejsce w innym wątku tego forum, proponuję poczytać a dopiero później wydawać opinię!
    Co do braku kultury... no miło mi, nie twierdze, jednak to kwestia braku cierpliwości a nie kultury, każdy zasługuje na drugą szanse, jednak nie w nieskończonośc tym bardziej, jeśli dana osoba usilnie demonstruje podążanie złą ścieżką i kompletnym brakiem chęci do jej zmiany??:
    Z tym, że są żałosne to się zgodze ale tym samym adekwatne do postępowania "pewnej" osoby, ja w każdym razie odpuszczam (wrzucam na luz). Dobrze jest wiedzieć, że są jeszcze ludzie, którzy nie boją się napisać o tym co myślą, i może mniej drastyczne ale wyrażają swoją opinie obiektywnie, z tego miejsca wielki szczacunek do AdamaM

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój / Kraków

Domyślnie

Wiem ,ze czesc zdjec jest poruszona, dosyc ciemno bylo iso 1600 a ja mam chyba trzesawke Tym bardziej ,ze wszystkie byly robione po 4 pivkach
    Ta.... trzęsawke po czterech piwach nie pij tyle to może zdjęcia nie beda poruszone?:>
    Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Uprawnienia umieszczania postów