Heja! allgsm.pl kopę latwidzę że z żoną nie wyszło ... i na "granie" cię wzięło ...
w pierwszej chwili jak zobaczyłem twoją nową galerie to pomyślałem dokładnie to co Unicorn ... ale po chwili ochłonąłem ...
niestety wszystkie "mądre" słowa które m.in ja i koledzy na temat warsztatu fotograficznego w wątku o portretach ci podsunęli, poszły na marne ...
zacznę nudzić jak stary dziadek, ale przypominają mi się polskie przysłowia i idiomy "z motyką na Księżyc ", "nie od razu Kraków zbudowali", wcześniej cytowane: "grochem o ścianę", "zastaw się a postaw się"
widzę że potrzeba pochwalenia się nowymi pstrykam, jest większa niż chęć nauki czegokolwiek ... co będzie następne ? zdjęcia podwodne, akty?, zdjęcia astronomiczne ?
naprawdę coraz bardziej mnie rozczarowujesz... systematycznie OLEWASZ zasadę złotego podziału i jakiekolwiek wskazówki odnośnie kompozycji, zasuwasz kolejne przypadkowe pstryki + jakieś nieudolne eksperymenty z zoom'owaniem ...
pewnie to nie zrobi na tobie żadnego wrażenia ale to mój ostatni wpis w twojej galerii - po prostu szkoda czasu ...
na koniec jedno zdanie które powiedział mi mój mentor: prawie każdy jest w stanie zrobić dobre zapierające dech w piersiach zdjęcie ... tylko dobrym fotografom nie wychodzą one przez przypadek ...