Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: 70-200 4L - skrzypi jakby był nienaoliwiony

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dylu Zobacz posta
    No i mam wiesci z Żytniej - padł auto focus i zeby było ciakweiej gwarancji wystawionej przez sprzedawce ( nie jest to euro gwarancja) nie respektują. W sumie ok. 600 pln opuszcza moj portfel
    Jak ci działa to po co? Trzeba było poczekać aż się zepsuje do końca, a skrzypienie byś przeżył.

A tak w ogóle to jaką masz gwarancję?

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

No to idziesz do sprzedawcy z pisemkiem odnosnie niezgodnosci towaru z umowa

Zablokowany

Domyślnie

No i mam wiesci z Żytniej - padł auto focus i zeby było ciakweiej gwarancji wystawionej przez sprzedawce ( nie jest to euro gwarancja) nie respektują. W sumie ok. 600 pln opuszcza moj portfel
    Niestety tak właśnie sądziłem...Współczuję. U kogo kupowałeś z taką lewą gwarancją? Warto omijać.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez asdfasfd Zobacz posta
    Jak ci działa to po co? Trzeba było poczekać aż się zepsuje do końca, a skrzypienie byś przeżył.

A tak w ogóle to jaką masz gwarancję?
    Padłby szybciutko, na początku wątku opisałem podobną przypadłośc nikkora. Zdechł błyskawicznie po skrzypach.
    Ostatnio edytowane przez himi ; 30-04-2008 o 08:18 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Niestety tak właśnie sądziłem...Współczuję. U kogo kupowałeś z taką lewą gwarancją? Warto omijać.

Nie do końca warto omijać, sprawa jest dalej rozwojowa. Sprzedawca przebywa poza granicami Polski ale facet staje na uszach zeby wszystko było ok.

Narazie nie chce mowić kim jest sprzedawca ale jeżeli bedzie to tak załatwione jak mi obiecał w rozmowie telefonicznej ( sam do mnie zadzwonił) to było by rewelacyjnie (czyli szybko i za free naprawione).
    https://www.facebook.com/fotokopacz

Dopiero zaczyna

Domyślnie

No i sprawa sie rozwiązała Obiektyw wrocil z serwisu (wymieniony silnik AF) , naprawiony w terminie 11 dni (czyli w normie). Sprzedawca stanął na głowie i pomimo iż nie było go w kraju wszystko załatwil tak zebym ani grosza nie zapłacił za naprawe ani za transport do i z. Opieka nad klientem na 6 z +

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Nie do końca warto omijać, sprawa jest dalej rozwojowa. Sprzedawca przebywa poza granicami Polski ale facet staje na uszach zeby wszystko było ok.

Narazie nie chce mowić kim jest sprzedawca ale jeżeli bedzie to tak załatwione jak mi obiecał w rozmowie telefonicznej ( sam do mnie zadzwonił) to było by rewelacyjnie (czyli szybko i za free naprawione).
    No i sprawa sie rozwiązała Obiektyw wrocil z serwisu (wymieniony silnik AF) , naprawiony w terminie 11 dni (czyli w normie). Sprzedawca stanął na głowie i pomimo iż nie było go w kraju wszystko załatwil tak zebym ani grosza nie zapłacił za naprawe ani za transport do i z. Opieka nad klientem na 6 z +
    No to teraz pochwal sprzedawcę...
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Dopiero zaczyna

Domyślnie

BEA BŁYSK - wystawiają na allegro sprzet i nie tylko sprzedaja ale tez sie opiekuja klientem w razie problemów

Zablokowany

Domyślnie

Rzeczywiście błysk ta Bea

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów