wielkie dzieki !
pozdr
Paweł
wielkie dzieki !
pozdr
Paweł
Widziałem takie w Czechach koło miejscowości RAMZOWA
Taki wiatrak jest też koło Janek (Warszawa), tylko nie pamiętam czy jadąc od Warszawy to przed Jankami, czy za Jankami (jadąć dalej na Grójec), ale w każdym bądź razie to kilka kilometrów od Janek. Jechałem tamtędy 2 dni temu![]()
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
Między Niechorzem a Trzęsaczem, okolice Trzebiatowa, jak dobrze pamiętam :rolleyes: stoją 2 albo 3 , i mają się dobrze. Na oko z 30 kilo od Kołobrzega na Zachód od Wolina! Polecam jedank Duńskie parki - gdzie stoi ich ponad 200 :-P
Pozdr.
Największa ilośc takich wiatraków w Polsce znajduje sie w okolicach Darłowa
wybieram sie do Trzebiatowa w piatek ...te wiatraki stoja gdzies przy trasie?Zamieszczone przez K2_verti
teraz stawiają takie wiatraczki niedaleko Garwolina w woj. mazowieckim
5 albo 6 sztuk stoi od jakiegoś roku nad Jeziorskiem (zbiornik zaporowy). Bardzo ładnie się prezentują i czekają tylko, aż ktoś je pstryknie :smile:
30D + EF 24-105 F4 L IS, EF 70-200 F2.8 L IS, EF 50 F1.8 Mk II, EF 1.4x II, 580EX, M42
Są też obok drogi z Gdańska do Władysławowa. Bliżej Władysławowa. Ale tych w pobliżu Wiżajn jest znacznie więcej, niż nad morzem.Zamieszczone przez Pawel
Darlowo-Darlowko. Tam wiatrakow jest sporo. Jak ktos bedzie sie wybieral niech da znac. Mieszkam niedaleko Darlowa i zawsze mozna zrobic wspolny wypad w plenerek aby powalczyc z wiatrakami![]()
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl