Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Sklep eltkom.pl - opinie?

Domyślnie

Rozumiem, że niezbyt pochlebne opinie o aku powstały właśnie z powodu, że poprzednicy pisali o zamiennikach. Z oryg. nie powinno być przecież problemów, no może poza 1% wpadek producenta, na co czasem też trzeba przymknąć oko.

Interesują mnie głównie opinie o sklepie (ich czasie realizacji także).
    Cieszę się, że jednak wielu z Was jest zadowolonych i mam nadzieję, że szybko dołączę do Waszego grona
    Dzięki za szybki odzew

Domyślnie

No i jest przesyłka, kontakt ze sprzedawcą dobry, zarówno mail jak i tel., a przynajmniej bez większych zarzutów. Przesyłka wysłana błyskawicznie.
    Niestety, wygląda na to, że muszę się pofatygować do innego sklepu i tym razem liczyć na więcej szczęścia w otrzymaniu oryginałów... W tytułowym sklepie oferowano mi zamienniki, a ja poprosiłam oryginały... kilkakrotnie to podkreślając... i na nic się to zdało, bo prawdopodobnie dostałam podróby. Sprawę zgłaszam do polskiego przedstawiciela producenta.

Swoją drogą ciekawe jak można zatrzymać taki proceder w konkretnym sklepie? Czy pozostaje nam jedynie zwrócić towar? Czy następni klienci będą mieli dostęp do informacji jak odróżnić oryginał od podróby?

Domyślnie

Kiedyś kupowałem tam pewien obiektyw canona, zadzwoniłem za (5-6 razem mi się udało dodzwonić) i dowiedziałem sie ze są dwa egzemplarze na stanie. Zamówiłem przez neta i odebrałem osobiście, wcześniej oglądając towar. Jeden z dostępnych był całkowicie zrypany (strasznie rzęził AF) wiec wybrałem ten drugi. Po powrocie okazało się że też jest zepsuty AF (ostrzył gdzie chciał). Nie było problemów ze zwrotem, ale mam wrażenie że te obiektywy były dlatego na stanie bo je już ktoś oddał, (poza nimi praktycznie w sklepie nie było innych droższych sprzętów). Tak więc zalecam ostrożność w kupowaniu rzeczy które są tam na stanie.

Domyślnie

Właśnie zakupiłam kolejny aku, z odbiorem osobistym u innego sprzedawcy. Sprzedawca pokazał mi bardzo dokładnie różnice w tym co on sprzedaje i tym co dostałam od eltkomu - różnice widać gołym okiem!
    U takiego sprzedawcy nie mam już czego szukać, a jak się sprzedaje podróby, to trzeba się liczyć i z opiniami...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Możesz się podzielić tymi szczegółami?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Wiem, że wielu kolegów z konkurencyjnego forum używa także tutejszej marki, a wątek, w którym pytałam Was o opinie dotyczy sklepu, a nie konkretnego przedmiotu, zatem zapraszam TUTAJ po szczegóły porównawcze wraz ze zdjęciami

Tymczasem przede mną jeszcze zwrot kosztów od sklepu za aku + niepotrzebną przesyłkę.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów