Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Sklep eltkom.pl - opinie?

Domyślnie

Ech, a miałam wielką nadzieję, że zobaczę lepsze opinie niż te znalezione sporadycznie w necie, sprzed lat...
    krzysd, co było nie tak z aku, bo właśnie to u nich zamówiłam?
    Mam też nadzieję, że towar dojdzie przed majówką. Ot takie moje pobożne życzenie... Dam znać jak to wyglądało

Domyślnie

kupiłem dwa NB-2L i jeden po kilku ładowaniach bardzo mocno stracił na pojemności, drugi działał dłużej, ale tez bez rewelacji, inne zamienniki jakie miałem działały lepiej

takisefotograf
    Guest

Domyślnie

Nie wiem jak pakują,wysyłają,ale na miejscu można bezproblemowo sprawdzić sprzęt i nikt nie robi z tego tytułu "łaski"

Domyślnie

Eee, zaraz, to ja może sprostuję - kupiłam oryginały. Żadne zamienniki mnie nie interesują do FF Tym bardziej mam nadzieję, że nie będzie problemów

Dopiero zaczyna Awatar ajma
    Miasto
    Cieszyn

Domyślnie

Dosyć dużo kupiłem już sprzętu w Eltkomie - rożnie bywało z realizacją zamówień, ale zawsze właściciel Pan Paweł pozwala na sprawdzenie sprzętu na miejscu i pomimo, że odbierając osobiście sprawdzam sobie sprzęt to mogę ewentualnie do 7 dni wymienić sprzęt (nie jest podbijana gwarancja) - nigdy nie skorzystałem z tych 7 dni, bo zawsze mi wszytko pasowało.
    Generalnie sklep oceniam bardzo pozytywnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ariene Zobacz posta
    Eee, zaraz, to ja może sprostuję - kupiłam oryginały. Żadne zamienniki mnie nie interesują do FF Tym bardziej mam nadzieję, że nie będzie problemów
    Jeśli oryginalne to zmienia postać rzeczy myślę, że bez obaw możesz czekać na przesyłkę, będą porządne jak to oryginały, chociaż ja na dobre, markowe zamienniki BP-511 wcale nie narzekam, używane od 3 lat są ciągle sprawne a były w cenie 30% oryginału
    www.foto-action.pl
    Galerie zdjęć z wyścigów: WSMP DSMP WPP

Początki nałogu Awatar OrzelPiotr
    Miasto
    St-ce

Domyślnie

Kiedyś złożyłem do tego sklepu zapytanie w sprawie potwierdzenia dostępności sprzętu który oferowali (informacja na sklepie internetowym oczywiście wskazywała na obecność towaru)... nawet nie raczyli odpisać...

Domyślnie

Znam bardzo porządne firmy, które od lat istnieją na rynku i oferują niemal bezkonkurencyjny towar, a które to nie tolerują współczesnego środka kontaktu jakim jest internet, a dokładniej e-mail. Dlatego w sprawach pilnych używam telefonu, a dopiero zamówienia składam pisemnie

Bywalec

Domyślnie

Jest ok.
    5d2, 33, X100, 35 f/1.4, 85 f/1.8, 17-40 f/4

Początki nałogu Awatar sbogdan1
    Miasto
    k.Bielska - Białej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ajma Zobacz posta
    Dosyć dużo kupiłem już sprzętu w Eltkomie - rożnie bywało z realizacją zamówień, ale zawsze właściciel Pan Paweł pozwala na sprawdzenie sprzętu na miejscu i pomimo, że odbierając osobiście sprawdzam sobie sprzęt to mogę ewentualnie do 7 dni wymienić sprzęt (nie jest podbijana gwarancja) - nigdy nie skorzystałem z tych 7 dni, bo zawsze mi wszytko pasowało.
    Generalnie sklep oceniam bardzo pozytywnie.
    Dokładnie tak jak piszesz, i ja tam sporo kasy zostawiłem, nigdy nie miałem problemów, obsługa bardzo sympatyczna. Jeden sklep w Malcu ( dom prywatny ) drugi świeżo otwarty w Bielsku-B.Mam do jednego i drugiego punktu o rzut beretem, nigdy nie spotkałem się z jakąś arogancją czy olewatorstwem, ostatnio kupowałem szkło i kobitka otworzyła w domu sklepik grubo po godzinie otwarcia, czego nie musiała robić, szkło przestrzeliłem obadałem, nie robiła problemów, pomimo że wiedziała że i tak go nie kupię w tym samym dniu tylko po oględzinach ewentualnie się może zdecyduje. Gwarancji faktycznie nie podbijają , dają te kilka dni na rozruch.
    A tak na marginesie jeśli chodzi aku.. przecież oni nie są producentem każdy kupujący chyba widzi co kupuje, tak trudno wygooglić opinie o danym produkcie.
    EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,

Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów