kupiłem 30d ale niestety nie mam tej płyty dołączonej do aparatu.czy obraz jest gdzieś do ściągnięcia?może ktoś ma?
kupiłem 30d ale niestety nie mam tej płyty dołączonej do aparatu.czy obraz jest gdzieś do ściągnięcia?może ktoś ma?
A co Ty chcesz z tej plyty? Ja jej od nowosci z pudelka nie wyciagnalem...
Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW
Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...
kopnij sie do sklepu i zarzadaj plytki. musi byc w komplecie i musza ja dla Ciebie zdobyc.
ja mialem taki problem kiedy kupilem 30D w Fotojokerze i bez problemu ja dla mnie sciagneli.
jakbys nie mogl zdobyc to daj znac na PM a Ci wystawie ISO albo nagram plytke i puszcze poczta
tak ogolnie, to bez plytki nie skorzystasz z canonowskiego oprogramowania, bo wszystko co jest na www to ewentualne upgrade'y, a zrodla musisz miec wlasnie na Solution CD.
a z roznych darmowych wywolywarek do RAW akurat DPP jest zupelnie zacne. ze o ZoomBrowserze czy Camera Window nie wspomne
Wystarczy wpis do rejestru i wszystkie uaktualnienia instaluja sie jak pelny, samodzielny program. W google jest masa toturiali na ten temat![]()
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj