niestety nie opanowałam jeszcze wybielania zębów![]()
niestety nie opanowałam jeszcze wybielania zębów![]()
Dla mnie też 90 najlepsze.
Kolczyki mnie rozwaliły![]()
Body, stałki, zoomik
z serii " made by myself"![]()
ok, ogarnęłam wybielanie zębów..
może wytkniecie mi jakieś błedy?
super guniu...wszystkie poza 3 z serii (tu wygląda koleżanka jakoś niekorzystnie imho) mogę zapytać o przesłonę? W ogóle to bardzo sympatyczne miękkie portrety (miekkie w sensie nie przeostrzone)
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
dzięki Paenka.... przesłona od 4.0 do 5.6, czyli taka, na jaka obiektyw pozwalał![]()
Jesteś pewna?
na #89 coś robiłas z czapką i szalikiem? bo wyglądają tak, jakbyś przyciemnała, dodając kolor, żeby zlikwidowac przepalenia. nie ujmuje to technicznej wartości zdjęcia, ale dziwnie wygląda:wink:
Co to za włosie nieznanego pochodzenia na kołnierzu modelki? wystemplować!
#90. co to się tam błyszczy na dole kadru i odciąga nieskazitelny odbiór zdjęcia? guzik?! wystemplować!
#91. Najbardziej ze wszystkich dają tu o sobie znać kolczyki. ogolnie na to patrząc wyglądają jak z innej bajki, a w najgorszym przypadku "wklejone" do zdjęcia (sa dziwnie jasne w porówaniu do szalika i czapki)
Czy to modelka ma tak ładną cerę, czy Ty się tak napracowałaś?:wink:
Tyle jeśli chodzi o uwagi.
O walorach tych zdjęć nie bede się wypowiadal, bo jest ich za duzo, a poza tym nie o nie prosiłaś
Wg mnie najlepsze jest #92. choć równie dobre jest #90.. Hmm.. wszystkie są świetne!:grin:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
nic z szalikiem akurat na tych zdjęciach nie kombinowałam, tak samo z czapką
co do wysteplowania to dziękuję, ja tego nie zauważyłam ( prócz tego włosia na płaszczu, którego mnie się najzwyczajniej w świecie usuwać nie chciało)
cera modelki jest taka, jak widać. Zero poprawiania, zresztą nie lubię za dużo poprawiać, bo zdjęcia traca naturalność IMHO...
tomdz- pomyślę nad kwadratem...
slider- o walorach też można![]()
Wybacz, przewrażliwiony jestem:wink:
no nieee..:wink: nad kolejną modelką mam "och, ach" robić? A co na to jej chlopak powie..?:grin:slider- o walorach też można :grin:
Zdjęcie #92 wyszlo naprawde słodko. Ogolnie bardzo dobre, jasne i przyjemne w odbiorze z ładnymi, nieprzesyconymi kolorami. no i sama chwila się liczy:wink:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
i Ty mowisz, ze chora i w lozku lezy....
masz minus...klamca ;P
fajne zdjatka... chociaz malo urazmaicenia-zdjac czapke, zalozyc czapke, zdjec szalik, zalozyc szalik .....+ za kadry-kazdy inny ...![]()
qtek.digart.pl