Także byłem na tym meczu ale kilkanaście metrów niżej na murawiechyba nie tylko ja z tego forum
![]()
na 3 razi mnie ten cień od jupitera. Mogłaś chwycić kawałek nad sektorami od 2 do 5 tam juz tego nie było.
Jedi - chcesz się zamienić?( albo chociaż dasz jakąś wskazówkę, jak się wkręcić na następną rundę chociaż ^^) co do 3... takowe ujęcie miałam, ale po wycropowaniu utraciło wszystkie detale.. ;/
Ewa - dziękuję! ale dlaczego dodałaś to "jak" przed "na mecz Lecha..."... Mecze Lecha zawsze są świetne, jeśli chodzi o oprawę i kibiców!![]()
dzisiuś pewnie sie jeszcze tutaj pojawi![]()
Taki z meczu to tylko 38. Ale to jest bardzo fajne zdjęcie z meczu. Reszta to trochę tak jakby ze zwiedzania stadionu. 37 albumowe, co nie znaczy, że brzydkie
Pzdr!
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
moim zdaniem ciut za ciasno. moglas cos szerzej pokazac - skupilas sie bardziej na detalu. ogolnie na +![]()
Ostatnio edytowane przez Picia ; 25-08-2008 o 13:34
dzięki Picia... do zobaczenia? ( patrz zlot w Gnieźnie sobota)
Powinnam napisać "jak na mecz". Po prostu.
Chodzi o to, ze Twoje zdjęcia ułożyły się w reportażyk oczami mądrej kobiety, która towarzyszy swojemu facetowi-kibicowi na meczu (ze względów uczuciowych oraz żeby go bronić w razie czego), ale żadną miarą nie może pojąć, czemu 22 dorosłych gości latających za jedną piłką wzbudza aż takie emocje w osobnikach płci męskiej (przeważnie), bo dla niej nie jest to w ogóle temat do przeżywania, ani tym bardziej do fotografowania...
No więc ona nie może tego pojąć i sobie robi zdjęcia górą, ot tak, od niechcenia - bo widzi ładne obrazki
PS: Żeby nie było: kiedyś jeździłam z Ojcem na mecze Lecha i też machałam biało-niebieskim szalikiem oraz darłam się wniebogłosy! Za młodu różne dziwne rzeczy człowiek robi, a potem sam siebie nie rozumie
PS, PS: Trzy ostatnie bardzo udane![]()
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 26-08-2008 o 13:14
Ewa... niestety ( a moze stety) nie towarzyszyłam swemu chłopakowi, bo go nie ma.. w każdym razie ja rozumiem dlaczego ci faceci latają za ta piłka. Zdjęcia byłyby inne, gdybym nie zapomniałam tego mojego tele..
Widzę, ze jesteś swojaale nie wyobrażam sobie ciebie drżącej sie wniebogłosy
![]()