Ah te wlosy.. Ale szalenstwo widac dopiero na drugiej partii![]()
Ah te wlosy.. Ale szalenstwo widac dopiero na drugiej partii![]()
Świetne foto. Tak jak modelka. Ostatnie dwie fotografie zjawiskowe. Czekam na więcej z tej sesji.
Noo, teraz widać więcej szaleństwa. Najbardziej podoba mi się 136, 137 mogłaś sobie darować, niezłe, ale nie tak dobre jak reszta seta.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
są gusta i guścikijutro moze wrzuce cos jeszcze
niemniej, dzieki za wszystkie komentarze
141 bardzo fajna taka wróżkowa/elfiasama próbuje się siłować z "pod światło" ale cinżko na analogu cinżko....szczególnie z moim super obiektywem który szaleje po światło z focusem
rhhrhrhr
na 145 te dłonie wyglądają jak nie jejktoś ją trzymał? ;p
Pozostałe jak dla mnie mają jakieś felery,
np 140 nie uzasadniony brak oka
142, 143 niestety sukienka zbytnio gra pierwsze skrzypce...albo pokombinować obróbką....albo inaczej otoczeniem...no nie gra mi totalnie taka plama
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
sama się trzymała, samachyba widać, że ja też się siłuje z tym "pod światło" co widac na sukience... nijak nie chca mi te plamki teraz zejść.. ;/
trochę się pobawiłam i neat imagem troszkę schodzi ale trza maskować...ale rzeczywiście na moje umiejetnościteż cinżko
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
To trzeba troszkę inaczej... a mianowicie najpierw odszumianie, a potem np. delikatne rozmycie (np. inteligentne). I efekt będzie ok (no prawie - bo troszkę szczegółów ucieka).