-
Uzależniony
o 0,5 nie starczyło... zdjęcie robione było przed kąpielą, przy dość słabym świetle... iso 1600 i dośc długi czas naświetlania
-
-

Zamieszczone przez
Kamil Wolski
Głupie pytanie...
Życzyłbym sobie, abyśmy na codzień mieli do czynienia z takimi głupimi pytaniami. Trochę dystansu, zwłaszcza jeśli chodzi o pytanie, które nie było skierowane do Ciebie.
-
Nol, co z tego do kogo było jak każdy zna odpowiedź?
-
Uzależniony
błagam, nie kłóćcie się...
wracając do zdjęć... w sobotę miałam mieć kolejne spotkanko z kolejną koleżanka, ale plany spaliły na panewce, bo... zachorowałam... tak więc na razie będzie tu cicho.
-
W takim razie szybkiego powrotu do zdrowia życzę
-
Gunia, widzę u Ciebie ooooogrooomne postępy, ostatnie zdjęcie świetne. Mam też do Ciebie zapytanie, mianowicie nigdy nie bawiłem się w odszumianie więc czy mogła byś mi trochę o tym opowiedzieć? Jakim programem, co i jak? Może być na PRIV.
No i szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
-
Uzależniony
-
Spróbować można krótszy czas. Ale jeśli jest bardzo dużo fajerwerków, dym widać gołym okiem, to i na zdjęciu będzie..
-
Uzależniony
kurcę szkoda... miałam nadzieję, że idzie to jakoś obejść...
dzięki Kamil za odp
-
Najlepszy sposób na to aby tego dymu było widać jak najmniej albo aby nie rzucał się zbyt mocno w oczy to zrobienie zdjęcia jakimś szerokim obiektywem i najlepiej aby te fajerwerki z czymś się komponowały.
Uprawnienia umieszczania postów