Strona 10 z 56 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 551

Wątek: [gunia1990] wokół mnie

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Wczoraj byłam na meczu ( oczywiście) Lecha Poznań z Górnikiem Zabrze. Niestety zapomniałam zabrać 75-300 i pozostał mi tylko kit... Zamieszczam takie oto cztery pstryki:

36.

37.

38.

39.

Domyślnie

Także byłem na tym meczu ale kilkanaście metrów niżej na murawie chyba nie tylko ja z tego forum
    na 3 razi mnie ten cień od jupitera. Mogłaś chwycić kawałek nad sektorami od 2 do 5 tam juz tego nie było.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    Wczoraj byłam na meczu ( oczywiście) Lecha Poznań z Górnikiem Zabrze. Niestety zapomniałam zabrać 75-300 i pozostał mi tylko kit... Zamieszczam takie oto cztery pstryki:
    Guniu! Doskonałe zdjęcia jak na mecz Lecha z Górnikiem! Bardzo mi się podobają jako reportaż z meczu, a portrecik szczególnie - niebieskie oczy dziewczyny ładnie grają z niebieskim tłem.
    Dzidziusiowe zdjęcia - bardzo fajne, zwłaszcza te dwa jeziorka na 34

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jedi - chcesz się zamienić? ( albo chociaż dasz jakąś wskazówkę, jak się wkręcić na następną rundę chociaż ^^) co do 3... takowe ujęcie miałam, ale po wycropowaniu utraciło wszystkie detale.. ;/

Ewa - dziękuję! ale dlaczego dodałaś to "jak" przed "na mecz Lecha..."... Mecze Lecha zawsze są świetne, jeśli chodzi o oprawę i kibiców!
    dzisiuś pewnie sie jeszcze tutaj pojawi

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Taki z meczu to tylko 38. Ale to jest bardzo fajne zdjęcie z meczu. Reszta to trochę tak jakby ze zwiedzania stadionu. 37 albumowe, co nie znaczy, że brzydkie
    Pzdr!
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Miasto
    Poznań

Domyślnie

mungo- cięzko było robić cos konkretniejszego meczowego poza tym ja tam byłma.. pracować ^^
    no, ale jak chcesz coś "meczowego" to prosze:
    40.

41.

42.

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

moim zdaniem ciut za ciasno. moglas cos szerzej pokazac - skupilas sie bardziej na detalu. ogolnie na +
    Ostatnio edytowane przez Picia ; 25-08-2008 o 13:34

Miasto
    Poznań

Domyślnie

dzięki Picia... do zobaczenia? ( patrz zlot w Gnieźnie sobota)

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    Ewa - dziękuję! ale dlaczego dodałaś to "jak" przed "na mecz Lecha..."... Mecze Lecha zawsze są świetne, jeśli chodzi o oprawę i kibiców!

Powinnam napisać "jak na mecz". Po prostu.
    Chodzi o to, ze Twoje zdjęcia ułożyły się w reportażyk oczami mądrej kobiety, która towarzyszy swojemu facetowi-kibicowi na meczu (ze względów uczuciowych oraz żeby go bronić w razie czego), ale żadną miarą nie może pojąć, czemu 22 dorosłych gości latających za jedną piłką wzbudza aż takie emocje w osobnikach płci męskiej (przeważnie), bo dla niej nie jest to w ogóle temat do przeżywania, ani tym bardziej do fotografowania...
    No więc ona nie może tego pojąć i sobie robi zdjęcia górą, ot tak, od niechcenia - bo widzi ładne obrazki

PS: Żeby nie było: kiedyś jeździłam z Ojcem na mecze Lecha i też machałam biało-niebieskim szalikiem oraz darłam się wniebogłosy! Za młodu różne dziwne rzeczy człowiek robi, a potem sam siebie nie rozumie

PS, PS: Trzy ostatnie bardzo udane
    Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 26-08-2008 o 13:14

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ewa... niestety ( a moze stety) nie towarzyszyłam swemu chłopakowi, bo go nie ma.. w każdym razie ja rozumiem dlaczego ci faceci latają za ta piłka. Zdjęcia byłyby inne, gdybym nie zapomniałam tego mojego tele..
    Widzę, ze jesteś swoja ale nie wyobrażam sobie ciebie drżącej sie wniebogłosy

Strona 10 z 56 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów