caveman - najpierw tego PSa trzeba mieć
janmar - dzięki za wyjaśnienia, źle się wyraziłam![]()
to teraz musicie trochę poczekać na foty.. może coś sie wkrótce trafi, ale zobaczy się jak to będzie![]()
caveman - najpierw tego PSa trzeba mieć
janmar - dzięki za wyjaśnienia, źle się wyraziłam![]()
to teraz musicie trochę poczekać na foty.. może coś sie wkrótce trafi, ale zobaczy się jak to będzie![]()
Tak jak pierwsze jest bdb, wręcz wzorowe(jak na pierwszy koncert mniemam), tak drugie nie trafiona ostrość (bo poruszone przy 55mm na 1/160sek raczej nie jest :P), chyba że przesadziłaś z tym członem "filtered" w nazwie zdjęcia i za bardzo odszumiłaś, tak że straciłaś szczegóły.
akurat ta dziewczyna sie ruszała tak energicznie że z ostrością było baaardzo cięzko
Mnie sie pierwsze bardzo podobaa drugie jestem w stanie zrozumiem problemy z kadrowaniem, bo sam często robię poruszające sie postacie i też mi nie raz uciekają z kadru..
Ogólnie jak na pierwszy raz to dal mnie +
![]()
C7D+C400D|C24-70 f/2.8 |C70-200 f/2.8| inne drobiazgi
Moja (pseudo) galeria
Blog sportowy: www.leszeks-photography.blogspot.com
16 bardzo mi się podobajaki to obiektyw? Muszę wreszcie wybrać się na jakiś koncert...
16 świetne
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi