Jak spojrzałem na 127 to myślałem że to Geri Halliwell:-D.A tak na serio portrety ładne.Mnie się podobają.
Jak spojrzałem na 127 to myślałem że to Geri Halliwell:-D.A tak na serio portrety ładne.Mnie się podobają.
Canon :-D
mmlotek - mnie tez się tak skojarzyło
dzięki
fotosc- zdjęcia są trochę rozświetlane, bo akurat tak mnie pasuje, zresztą lubię na granicy przepałów czasami coś porobić...
nad porankiem się zastanowię, może uda się w sobotę wstać dostatecznie wcześnie, jednak ktoś mnie będzie musiał wtedy tam podwieźć, bo nic z mpk na cytadele o tej porze nie jeździ... ;(
To ostatnie foto.. moznaby sciac z lewej troche, albo przyslonic kawalek policzka, toby odchudzilo policzek mysle.
poza tym fajna konwencja![]()
Fajna bardzo jest ta blondi-seria, ze szczególnym uwzględnieniem 128. Mnie się podoba to rozświetlenie- bardzo. I jedyna uwaga, to strasznie w zbliżeniach rozprasza mnie łańcuszek... ale chyba tylko mnie.
Agnieszka
5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II
no fakt, łańcuszek razi,
Ostatni przepał przyjemny. Lewa strona 129 całkiem miła, natomiast jakoś może inaczej bym prawą stronę 129 wykadrował, sam nie wiem, jakoś mi nie wchodzi
pkt 8 regulaminu
imho tylko 127 fajnie wyszła. Na kolejnym, srebrna blenda jednak nie posłużyła tutaj barwowo bo kolor skóry wyszedł nieciekawy.
Dziewczyna ma piegi i myślę, że tu lepiej by wypadła albo złota blenda albo biała. Generalnie obróbka skóry do poprawy...jak na mój gust...bo szorstko wyszło i mało przyjemnie.
I jeszcze raz napiszę, żeby nie było, że przyszłam i się przy*** 127 bardzo mi się podoba za naturalność i klimat.
Na 130 mam wrażenie, że poziom i ułożenie głowy nie służą twarzy modelki i podkreślają jej szerokość.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
i tu cie mam - to była biała blenda
nad obróbką skóry muszę popracować, bo jeszcze tego zbyt dobrze robić nie umiem... poza tym zdjęcia były ratowane z jpgów, iso1600, okropne warunki + backfocus...
niemniej dzięki za krytykę
i faktycznie łańcuszek przeszkadza
a mi 130 sie widzi z 2 podejscia![]()
I tu mnie masz? To jakieś zawody? :/
W takim razie złotą blendą...na miejscu mnie nie było...wszystko wiedząca nie jestem.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się