jakos nie w humorze ta Twoja modelka![]()
ależ oczywiście, że w humorze... potem będą zdjęcia z uśmiechem![]()
No Gunia, naprawde powiem Ci, że portrety Natalii wyszły Ci świetnie.
na 77 światło odegrało naprawde dużą rolę szczególnie jesli chodzi o klimat, w cieplejszych kolorach Natalii chyba jest bardziej do twarzy:wink:
W 78.. ach, co za spojrzenie![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Toleruję 84, chociaż troszkę za zimne. Ładnie wypełniony kadr, przyjemna poza i mina, chociaż twarz do poprawienia (wory pod oczami i zmarszczki te pod policzkami obok kącików ust).
82 byłoby świetne, gdyby nie popsuł go słup
83 ładne bw, ale ujęcie z góry i to jeszcze z głową pochyloną na dół mi nie leży. Foto z poziomu głowy modelki , a zarazem równolegle do tego murku na którym siedzi byłoby fajniejsze.
a gdyby tak 84 dać BW...?
Bo jak już takie zimne, to czemu nie pójść dalej ?
82 - bardzo ładne kolory
micles- bez Photoshopa ciężko to poprawić, żeby dobrze wyglądało.. tak mnie sie przynajmniej wydaje...
na 83. właśnie chciałam takie ujęcie, typu "nie zbliżaj się, bo cie ugryzę"
aleks- zaraz lookne jak to będzie wyglądało...
slider- dzięki, na pewno Natalii przekaże towje achy nad jej spojrzeniem![]()
Micles dziwne czepianie sie. co do 82 - slup jest nieodlacznym elementem zdjecia. bylismy w ruinach wiec trzeba chociaz ich fragmencik pokazac.
84 - chlodne kolory idealnie pokazuja tamten klimat.
a jesli chodzi o 83.. hahato byloby zupelnie inne zdjecie
inny nastroj..
to niech zacznie czepianie się od swoich fotek
ogolnie ja sam mam tak ze na swoich widze bledy ale dopiero po jakichs 2-4 tygodnaich od wykonaniamoze to jest jakas metoda
co do Twych fotek - 87 - na nie. 88 stanowczo na tak
85 tez ladne kolorki![]()