Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: PS A650 IS - kupno konwerterów, filtrów

paul.rewekant
    Guest

Domyślnie PS A650 IS - kupno konwerterów, filtrów

Witam wszystkich Forumowiczów!
    Dość niedawno zacząłem się interesować 'rozbudową' mojego Canona (wiem, wiem...część osób mi już powiedziała że to nie opłacalne z deka i lepiej żebym w lustrzankę cyfrową zainwestował /btw. głupia moda nastała i teraz byle gówniarz który kupi sobie eosa twierdzi że jest fotografem;/ ale osobiście uważam, że po prostu mam za małą wiedzę na zakup profesjonalnego sprzętu / i postanowiłem do niego dokupić konwertery, filtry.
    Biorąc pod uwagę fakt, że dziennie studiuję i nie pracuję nie mogę sobie (póki co) pozwolić na zakup oryginalnych konwerterów (TC-DC58C, WC-DC58B);/

http://cgi.ebay.pl/2-LENS-3-FILTER-C...QQcmdZViewItem

Czy moglibyście mi doradzić jakie rzeczy byście wybrali z ebay'a.
    Nie wiem jak się wkleja linki tutaj tak, aby działały, więc jeśli możecie to prostu w "szukaj" wpiszcie "LENS A650 IS"
    Fajnie by było jak byście doradzili zestaw np. 2 soczewki, adapter, 3 filtry...jest taka jedna aukcja z oryginalnym adapterem nawet

Proszę o jakieś dobre rady i wyrozumiałość
    Przede wszystkim zależy mi na tym aby robić lepsze zdjęcia w trybie makro i troszkę pobawić się z filtrami różnego rodzaju.
    Z góry dziękuję za cenne rady!

pozdrawiam serdecznie
    Paweł

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Kazdy kto fotografuje jest fotografem.Świadoma fotografia cyfrowa na dzis to lustrzanka.Klasyczne filtry to UV,Polar ,System typu cokin.Zabawa zaczyna sie po ilus latach uczenia i pracy.Rada: Lustrzanka.standartowy obiektyw.ksiazki,google,canon board : "szukaj" i praca,praca.....Z Całą sympatią.

Domyślnie

Co do filtrów to się nie znam

A makro ?

Kup tuleje redukcyjną, pierścień odwrotnego mocowania i sterego Heliosa.
    Całość mniej niż 100zł a makro będziesz miał takie że się przestraszysz

Początki nałogu Awatar jceel
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Hm, ja nie dalej jak tydzień temu sprzedałem A630 za 600,-. Tak myślę, że gdybyś poszedł tym tropem i dorzucił trochę grosza które masz przeznaczone na filtry do A650 IS to mógłbyś startować do 350D albo 20D z kitem.
    EN57D DIGITAL.

Uprawnienia umieszczania postów