Witam ostatnio na rozmaitych forach znakomite recenzje zbieraja nowe akumulatorki GP Recyko :>. Czy ktos mial mozliwosc skonfrontowania ich z dotychczasowym no.1 w akumulatorkach Sanyo Eneloop![]()
Witam ostatnio na rozmaitych forach znakomite recenzje zbieraja nowe akumulatorki GP Recyko :>. Czy ktos mial mozliwosc skonfrontowania ich z dotychczasowym no.1 w akumulatorkach Sanyo Eneloop![]()
Dziwne że pytasz tu a nie tam gdzie zbierają znakomite recenzje (czyli u posiadaczy)...
Tutaj chyba wszyscy stosują eneloop sądząc po ilości odpowiedzi...
ja uzywam recykoi do lampy i do dziecka autek zdalnie sterowanych
nie ma zadnych problemow.
"Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli"
Recyko nie sa takie noweweszły do produkcji ciut wczesniej od enelopów, jednak na polskim rynku znalazły się później.
Posiadam zarówno enelopy jak i recyko. Jakość jest porównywalna.
do tego pewnie mozna dodać Panasonic INFINIUM, Varta READY2USE, itd...
To jest po prostu jedna i ta sama technologia akumulatorków mających się nie wyczerpywac od leżakowania :-)
Myśle, że dopóki ich produkcją zajmować sie bedą uznane firmy, to ich jakość bedzie podobnie dobra; a problemy się zaczną, gdy dojdzie do głosu chińska technologia....
Dzieki za odpowiedzi :>
Już wcześniej miałem kłopoty z akumulatorkami GP, ale kupiłem Recyko, bo nie było Eneloopów w okolicy. Mam po 3-4 komplety każdego z wymienionych brandów. I niestety Recyko padły już 2 sztuki, a Eneloopy chodzą jak marzenie. Być może to kwestia mojej ładowarki, ale...