Witajcie,
jak w temacie. Wolno czy nie wolno umieszczac zdjecia znanych marek aut w internecie?
Pozdrawiam
Witajcie,
jak w temacie. Wolno czy nie wolno umieszczac zdjecia znanych marek aut w internecie?
Pozdrawiam
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
jeżeli na zdjęciach widać nazwę dilera, to pewnie potrzebna zgoda właściciela.
"nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"
Rzecz w tym, że to "diler" decyduje kto, jak i za ile go będzie reklamował. To dość proste myślenie chyba?
A co do fotek aut z salonu publikowanych na stronach prywatnych. Normalnie trzeba by mieć auto i miejsce ze światłem, bo aparat i chęci są, żeby mieć pełne prawo do obrazka. A tu cudze auto na cudzym podwórku wykorzystane do prywatnego lansu. Bo jak inaczej nazwać taką sytuację?
Tylko Canon. Po 30 latach uzbierało się tego sporo
No chyba dla Ciebie, bo dla mnie nie.
Czy reklama jest darmowa? Czy trzeba za nia placic? Odpowiedz na to pytanie jest dosyc proste ...
Wiec jak ktos ma lustrzanke, troche checi i zrobi pare zdjec w salonie BMW i zamiesci na stronie, to chyba jest to najlepsza reklama dla tej firmy, no ale widze, ze zdania sa rozne i wcale to nie jest takie logiczne :rolleyes:
Oki z mojej strony EOT
ehhh. Oczywiście, że możesz publikować. Tak samo jak zdjęcia syrenki pana kowalskiego. Ważne, żeby nie było rejestracji czy nazwy dealera