Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: Zdjęcia z "Pleneru z Tamronem".

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

jak uwazasz sam mialem watpliwosci. a na swoj temat to jeszcze za wczesnie..

btw. dla samej sztuki sporu i czepiania sie szczegolow moglbym powiedziec ze temat brzmi "Zdjecia z pleneru z tamronem":P jakby nie bylo to byl plener i byl tamron ale oczywiscie tylko tak sie czepiam, bo lubie nie chce nikomu sie w watek wchrzaniac

jeszcze raz powiem - zdjecia sa swietne, zwlaszcza przypadly mi do gustu te perkusisty
    Ostatnio edytowane przez Loome ; 15-09-2008 o 17:39

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Zdjęcia idealne technicznie, ale przeraźliwie kiczowate. Modelki (kelnerki?) nieciekawe, sztuczne miny, wszystko wypozowane, wymęczone. No i kolorki... Czy w fotografii chodzi tyko o "żyletę" , "bokeh" (to słowo wpędza mnie w depresję) i inne takie?
    No, ale skoro wszystkim się podobało...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    btw. dla samej sztuki sporu i czepiania sie szczegolow moglbym powiedziec ze temat brzmi "Zdjecia z pleneru z tamronem":P jakby nie bylo to byl plener i byl tamron ale oczywiscie tylko tak sie czepiam, bo lubie
    Też się lubię czepiać, ale na twoje nieszczęście to ja jestem Sprite .

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Ja bym bardzo chętnie pooglądała chłopaków jak pracują. Pokażcie parę, nie uwierzę, że nie robiliście!

Początki nałogu Awatar Misiaque
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Zdjęcia idealne technicznie, ale przeraźliwie kiczowate. Modelki (kelnerki?) nieciekawe, sztuczne miny, wszystko wypozowane, wymęczone. No i kolorki... Czy w fotografii chodzi tyko o "żyletę" , "bokeh" (to słowo wpędza mnie w depresję) i inne takie?
    No, ale skoro wszystkim się podobało...
    Z pewnoscia w jakim stopniu chodzilo o przetestowanie obiektywow firmy Tamron, a niekoniecznie o stworzenie wiekopomnych dziel... tak mi sie wydaje. A bardzo dobrych zdjec tez przeciez co najmniej kilka jest :-)

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

piekne portrety

Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

(...)Modelki (kelnerki?) nieciekawe (...)
    Zdaje mi się, że mam ochotę dać Ci w pysk, Igor!

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Talking !

Zdjęcia idealne technicznie, ale przeraźliwie kiczowate. Modelki (kelnerki?) nieciekawe, sztuczne miny, wszystko wypozowane, wymęczone.
    igor85, dziękuję za rozbawienie mnie setnie Na całe szczęście nie wykorzystano pracownic barów mlecznych oraz styranych życiem barmanów

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ewo-olsztyn, pewnie jako forumowy mądrala (mądralka) masz takie prawo, choć wolałbym, byś swe życzenie, zwłaszcza jako kobieta, formułowała bardziej subtelnie. Nie mam nic do kelnerek, przeciwnie. Po prostu te dziewczyny nie nadają się do pracy modelek, albo, co też możliwe, zostały źle poprowadzone przez panów artystów.
    Mniej złych emocji, wiecej dystansu...
    Jeśli czujesz sie urażona - przepraszam.

Pozdrawiam,

I.

Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Ewo-olsztyn, pewnie jako forumowy mądrala (mądralka) masz takie prawo, choć wolałbym, byś swe życzenie, zwłaszcza jako kobieta, formułowała bardziej subtelnie.
    Życzenia subtelności od faceta, który się tak arogancko odnosi do ludzi, w tym kobiet - jak Ty - to wystąpienie o kredyt bez zabezpieczenia.
    Występuj.
    Nie mam nic do kelnerek, przeciwnie.
    To czemu użyłeś nazwy "kelnerka" tak obraźlwie?
    Przeczysz sam sobie, to całkiem poważny problem, ale Twój. Trzymaj go lepiej w sobie, bo wywalanie tego na zewnątrz jest dość wstydliwe.
    Po prostu te dziewczyny nie nadają się do pracy modelek, albo, co też możliwe, zostały źle poprowadzone przez panów artystów.
    Do pracy modelki nadaje się tak samo kelnerka, jak każda inna dziewczyna. Nie zawód to rozstrzyga. Czemu więc służyło Twoje pogardliwe wyrażenie? Chciałeś się poczuć lepszy od kolegów fotografów, czy lepszy od kelnerek?
    Mniej złych emocji, wiecej dystansu...
    O moje emocje bądź spokojny, swoimi się zajmij.
    Jeśli czujesz sie urażona - przepraszam.