Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Tarja Turunen w Stodole

Domyślnie Tarja Turunen w Stodole

Taką wiadomośc dostałem:

"Metal Mind Productions informuje:

Tarja Turunen, kobieta obdarzona niesamowitym głosem oraz niezwykłą charyzmą, była wokalistka formacji Nightwish pojawi się 12 maja w warszawskiej Stodole na jedynym koncercie w Polsce! Dla wszystkich fanów Tarji mamy niecodzienną niespodziankę. Każda osoba, która pojawi się na koncercie będzie mogła przynieść ze sobą aparat fotograficzny oraz podczas całego koncertu zrobić tyle zdjęć na ile tylko starczy kliszy lub też pamięci w telefonie.

Podczas warszawskiego koncertu będzie można usłyszeć nie tylko utwory pochodzące z solowego okresu twórczości artystki, ale również klasyczne kompozycje Nightwish, takie jak ‘Nemo’ czy ‘Passion of the Opera.’ Solowa kariera Tarji rozpoczęła się z niesamowitym impetem, a to dopiero początek! Już w maju będzie się można na własnej skórze doświadczyć wspaniałego, wysublimowanego głosu artystki

Przypominamy, że bilety na koncert wciąż do nabycia! Serdecznie zapraszamy!

Tarja Turunen (ex-Nightwish)
    Na jedynym koncercie w Polsce!!!
    12.05.08 - Warszawa, Stodoła, godz: 19:30
    Więcej informacji: www.metalmind.com.pl
    Wszelkie informacje o sprzedaży biletów: tel 032/205 25 00 (wew 101), e-mail: koncerty@metalmind.com.pl, www.metalopolis.pl, www.metalmind.com.pl
    Sprzedaż wysyłkowa: 032/205 25 00 (wew 187), shop@metalopolis.com.pl, www.metalopolis.pl

Może ktoś będzie zainteresowany?
    Camera Obscura

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Jakby tak na Iron Maiden wpuszczali z aparatami... Niby publikuje zdjęcia koncertowe w jednym piśmie muzycznym, ale raczej akredytacji z tego nie będzie
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Jakby tak na Iron Maiden wpuszczali z aparatami... Niby publikuje zdjęcia koncertowe w jednym piśmie muzycznym, ale raczej akredytacji z tego nie będzie
    Jeśli chodzi o Iron Maiden, to Tarja, jeszcze jako wokalistka Nightwish występowała jako support na ostatnim koncercie Ironów na stadionie w Chorzowie. Było extra! Teraz niestety nie mogę się wybrać, choć z chęcią bym się udał na ten koncert.
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 18-04-2008 o 18:52
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Coś już napisał Awatar yaro78
    Miasto
    mazowieckie

Domyślnie

Witam,
    ostatnio byłem w Stodole na koncercie Serja Tankiana, no i nie uwierzycie jakie było moje zdziwienie gdy zobaczyłem że ochrona zupełnie nie zwraca uwagi na aparaty foto. Właściwie nikt nie miał problemów z wniesieniem aparatu. Ja oczywiście nauczony różnymi doświadczeniami nawet nie pomyślałem o zabraniu aparatu - fuck
    No a jeśli teraz tak z zaproszeniem to chyba się skuszę

Pozdrowienia dla wszystkich fanów mocnego grania
    bez sensu

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Samo wniesienie aparatu to jeszcze często za mało... Nie wyobrażam sobie porządnego focenia w ścisku... Jakby dało się załatwić wstęp za barierki...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Samo wniesienie aparatu to jeszcze często za mało... Nie wyobrażam sobie porządnego focenia w ścisku... Jakby dało się załatwić wstęp za barierki...
    Wygodny jesteś Byłem na Nightwish w Krakowie i były miejsca z których w spokoju można byłoby zrobić fotki, niestety nie było opcji wejścia z aparatem

Swoją drogą to zastanawiam się na jakiej zasadzie dają te akredytacje.
    Na Metalmania 2008 widziałem osoby z naklejkami Press i Foto a walili foty na zielonym polu Canonami 350D i 400d z kitem i wbudowaną lampą mrugali do bólu :/ :/
    Canon 50D + dodatki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    jeszcze jako wokalistka Nightwish występowała jako support na ostatnim koncercie Ironów na stadionie w Chorzowie. Było extra!
    nie powiedzialbym. za taka profanacje 'high hopes' nalezy topic i wieszac.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    nie powiedzialbym. za taka profanacje 'high hopes' nalezy topic i wieszac.
    De gustibus non est disputandum.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Odgrzeję kotleta, ktoś był?
    Jakieś zdjęcia, wrażenia?

Dopiero zaczyna Awatar BlackMan23
    Miasto
    Wawa...

Domyślnie

Ok to ja też odgrzeje temat. Wybieram sie na koncert XXV-lecie VADERA do Warszawskiej Stodoły no i co to za polityka żeby tyle kasy płacić za bilet a nawet foty sobie nie można zrobić. Czy ktoś z Was forumowicze był już może w Stodole i robił tam zdjęcia,ewentualnie wie gdzie się zgłośić o jakąś akredytację na robienie tam zdjęć ??? Bedę wdzięczny za każde info jeśli ktoś coś wie...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów