Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: E18 Error

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

A tam nie ma... Nie znalazles (support > wybierasz co > find service location)

http://consumer.usa.canon.com/ir/con...&modelid=10462

Wklep se kod... Bodajze najblizej masz IL.

Tam masz na gorze numer... Mozesz do nich zadzwonic, ale w sumie nic poza tym samym adresem nie dostalem co by bylo wazne.
    Napisz im kartke do paczki co chcesz do naprawy zeby nie przyslali ze "przecie dzialo", wrzuc kopie karty gwarancyjnej (wypelniona, mam wypelniona kopie a oryginal czysty tak btw. ) i kopie rachunku. Do aparatu praktycznie jak najmniej dorzuc, ale protokol jest spisany co przyszlo i co wyslali spowrotem wiec nie ma obawy... Watpie zeby cos wcielo...
    ...

Bywalec Awatar osasa
    Miasto
    Lubartów PL/Newport News VA

Domyślnie

Dzizys, IL to 15 godz jazdy autostradą, rok temu taką droge przebyłem Poszukam, teraz juz odklejam sie od kompa, bo mi oczy padna, i bedzie mi wszystko jedno jaki mam aparat
    Camera Obscura/ Szkło powiększające x 2/ bambusowy statyw/ świczka+odblask z "pazłotka" - od czegoś trzeba zacząć :rolleyes:

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

A kto Ci kaze tam jechac? Przesylka do serwisu ultra expresem ciezkawego EOS'a (opakowanie bylo ciezkawe ) z ubezpieczeniami z NY do NJ kosztowala mnie raptem 20 bagsow niecale... Normalna wyslesz za dyche w porywach z ubezpieczeniem przez poczte... Nawet sami z domu odbiora jak leniwy jestes
    ...

Bywalec Awatar osasa
    Miasto
    Lubartów PL/Newport News VA

Domyślnie

Rzeczywiście, najbliżej jest IL, chociaz dziwne, ze na wschodnim wybrzeżu nie ma serwisu... Dzięki za pomoc
    PS: Już się poprawiłem Vitez
    Ostatnio edytowane przez osasa ; 20-05-2005 o 01:57
    Camera Obscura/ Szkło powiększające x 2/ bambusowy statyw/ świczka+odblask z "pazłotka" - od czegoś trzeba zacząć :rolleyes:

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osasa
    Żeczywiście

Że niby co? :rolleyes:

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów